Mitt Liv

Berättat av Hugo

Född 2011. Erlaskolan Norrköping Södra. Team 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18/10-2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Hej! Jag heter Hugo och bor i Klingsberg med min familj. Jag bor i ett vitt hus nära Erlaskolan som jag går på.

Min dag började med att jag vaknade 6:45. Efter en stund när jag hade vaknat till gick jag och gjorde frukost och åt en macka. När jag hade ätit upp så klädde jag på mig och borstade jag mina tänder. Därefter tittade jag på min ipad/iphone . Lite senare packade jag min väska och tog på mig ytterkläder och cyklade iväg till skolan. Det tog typ 4-5 minuter att cykla till skolan.

Första lektionen hade vi Team- tid i typ 30 minuter. Då fick vi ge önskemål om våra nya lärgrupper. Därefter hade vi svenska. Då tittade vi på en serie som hette “Jakten på den glömda historien” och skrev om den. När lektionen var slut hade vi rast. Då spelade jag fotboll. Till sist när rasten var slut hade vi so. Då jobbade vi med Barnkonventionen. Efteråt hade vi lunch. Då åt vi kyckling och couscous. Efter en stund så hade vi so. På SO:n så jabbade vi mer om “Jakten om den glömda historien” Och gick vi in mer på detalj om avsnittet. Sedan jämförde vi avsnittet med barnkonventionen. När lektionen var slut så hade vi rast (i 20 minuter) då spela jag och mina kompisar fotboll. Efter 20 minuter skulle vi gå in och ha matte. Då träna vi på att ha uppställning med multiplikation.

Till sist när skolan var slut så cykla jag och mina kompisar hem. När jag kom hemma så parkerade jag min cykel och gick in. När jag kom in så tog jag av mig ytterkläderna och gjorde melis. Jag åt yoghurt med flinger och oboy. Sedan gjorde jag mina läxor. Som vanligt så gick jag har gjort mina läxor går jag ner och spelar Fortnite tills midan. Spelat går ut på att det är 100 spelare som man ska försöka döda. Efter middagen så fortsäte jag att spela tills jag ska gå och lägga mig.

Det var min dag 18/10-2021

Publicerat

12 januari 2022

Berättat av

Hugo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01899

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Erlaskolan Norrköping Södra

Klass

Team 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!