Mitt Liv

Berättat av Taif

Född 2010. Husbygårdsskolan F-9. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.07.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter taif och Jag tycker om att spela tv spel och fotboll.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Det var en morgon som var en bra start och jag vaknade 08.45..Jag började min dag med att gå till toaleten och borstade mina tänder.Efter det gick jag till kylen och tog fram ost,smör,kalkon och bröd.

Jag rostade mina mackor och bredde mina mackor, jag la ost och kalkon på mina mackor.jag åt och medans jag åt kollade jag på en serie som heter (klassen).det var gott och efter det så gick jag till min ps4 i 4 timmar.efter det vaknade min mamma och gratulerade mej för att det var min födelsedag.efter det åt jag lite bröd med honung .och efter det sa min mamma att vi ska gå bada.

Jag blev den gladaste människa i världen för jag älskar att bada.efter en timme att bada så fick jag och min mamma veta att min pappa kommer och bada med oss och jag tänkte att det skulle bli jätte kul och det var kul.efterråt åkte vi till ett ställe som ligger i farsta och dom har massor av hamburgare.

Vi åt och chefen gav mej en gratis milkshake för det var min födelse dag.

Efter det fick vi åka hem och jag och min pappa kollade på fotbolls em Och det var portogal

Mot tyskland och tyskland van med 4-2.

Efter det fick jag öppna mina presenter och det var bara en present och det var en fotbolls tröja och jag blev glad.Trots att det kostade 1200.

Efter det var det dags för middag och vi började äta klockan 19.00.Min mamma fixade hambörjare med kechup och dressing och det var väldigt got.efter det var jag klar och klockan var 19.20.Efter det så kom mina kusiner hem till mej och det var jätte kul.

Efter det så åkte dom hem och klockan var 22.00 och det var dags att sova för mej så jag gick till toaleten och borstade min tänder och efter det så gick jag och kramade mina föräldrar och sen gick jag till min säng och där var det slut.

Publicerat

19 januari 2022

Berättat av

Taif

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01953

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Husbygårdsskolan F-9

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!