Mitt Liv

Berättat av Jackline

Född 2008. Åsele Centralskola åk 1 - 9. 7.2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.12.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag heter Jackline Lindberg och är 13 år, och sak berätta om mig själv och mitt liv. Idag vakna jag kl 7:00 men jag klev inte upp fören kl 7:15. När jag vaknade så gick jag på toa och tvättade ansiktet och borstade tänderna. Sedan gick jag tillbaka till mitt rum och bäddade sängen, och kläde på mig mina kläder.

Idag hade jag på mig mina ljusblåa baggy jeans från H&M, min vit, röda Harvard tröja som jag köpte på newyourker i Stockholm, mina vita Nike skor (Nike märket är rosa) och min gråa hoodie. När jag hade klätt på mig satte jag mig vid mitt sminkbord och sminkade mig lite snabbt.

Jag försökte göra en ganska enkel sminkning, med bara Foundation, conselar, contor, lite blush och så sist lima jag dit mina lösögonfransar som jag har nästan varje dag. När jag sminkat klart mig var klockan typ 07:40. Då gick jag ner till nedervåningen och klädde på mig min vita jacka och mina skor. Jag tog min datorväska och gick till skolan.

Jag var på skolan typ kl 07:55, då tog jag mina böcker jag behövde och gick till min lektion. Jag hade biologi. Vi gick igenom provet vi hade haft innan lovet, men de var inte roligt för han sa att jag var jätte nära på att få B men jag fick E eftersom att jag inte tränat på någon mikroskop grej.

Men jag blev iallafall lite irriterad, sedan sa han typ för hela klassen att jag inte klara mikroskopgrejen.

Jag hade en 15 minuters rast efter biologin, sedan hade jag språkval och jag går i franska. Vi hade något prov men jag tror de gick bra även fast jag träna i sista minuten. Vi körde också Kahoot som är typ ett quiz spel.

Sen hade vi matte, långtråkig som vanligt. Vi hade genomgång och sedan jobbade vi lite och sen var det slut.

Sen hade vi lunch på lunchen åt vi pasta med kötfärsås. Det var gott men efter lunchen hade vi idrott och vi behövde springa, men det gick ganska bra endå.

Sen hade vi SO och började skriva om mitt liv och kollade på nån film. Efter de hade vi tråkiga matte igen, vi slutade efter matten och då var kl 15:00.

När vi slutat så följde jag min kompis Msgana och hämtade hennes lillebror från fritids. Sedan gick jag hem.

När jag kommit hem städade jag mitt rum eftersom att de var hemskt där inne, sedan duschade jag.

Efter att jag duschat gick jag ner till köket och åt kyckling sallad.

Sen pluggade jag en stund efter de, och sedan kollade jag Tik Tok, Netflix och snapchat resten av kvällen. Och gick och la mig väldigt tidigt för jag var trött, kl 21:15 gick jag och la mig.

Publicerat

20 januari 2022

Berättat av

Jackline

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01973

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Åsele Centralskola åk 1 – 9

Klass

7.2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!