Mitt Liv

Berättat av Arezu

Åsele Centralskola åk 1 - 9. 7.2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.04.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min mamma vekar mig ibland eller jag vaknar själv och jag vaknade kl 07:00 på morgonen. jag började skolan kl 08:00 på morgon. jag valde svarta kläder och det var klänning, byxor och sjal. när jag var klar med det jag gick till köket för att äta frukost. jag åt ett varmt bröd med lite sylt och te. när jag var klar med frukosten jag på mig min blå jackan och min rosa skor de är varmt och skönt jag tycker om de mycket. Jag fick skjuts av pappan till skolan. när jag var framför skärmen jag skriv om en berättelse om mitt live och sen spelade jag ett spel och sen jag tittade på film.

När jag började skolan på morgonen jag hade SO som första lektion. Efter SO lektionen jag hade kemi och det var en timme. När jag hade kemi jag gjorde prov på det och det var lite svårt men det gick bra tillslut. Efter kemi lektionen jag hade engelska och jag jobbade med verb läxan. jag hade lunch efter engelskan det var soppa men jag tyckte inte om den det var inte gott.

Efter lunch vi hade Svenska lektionen det från kl 12:00 till 13:05. Efter svenska lektionen vi gick till kulturhuset och vi tittade på en teatern. Efter teatern jag hade idrott och jag spelade fotboll och basket med mina klasskompisar. jag tycker om att spela fotboll och basket de är mina favorit sport. Efter idrott jag hade SO och jag försatte och skriv om (Mitt Liv). jag slutade skolan kl 15:00. jag går på högstadiet och varje elev har var sin skåp och min skåp är jätte fint och jag tycker om den.

Efter skolan jag promenerade hem och byte mina klänning och jag åt mat efter det jag gick till mitt rum och jag jobbade med mina läxor och förberedde mig till min fysik prov.

Jag hjälpte min mamma när hon lagade mat. När vi var klar med matlagning min mamma diskade tallrikarna och jag torkade de. Efter diskning min mamma började och bakade bröd för mig och familjen. Efter bakning jag gick till ICA med min mamma och vi köpte lite grön saker, frukt och kött. När vi handlade klart från ICA vi kom hem och sen jag hade karate träning från kl 18:00 till 19:00. jag fick skjuts av pappan till karate träning. När jag slutade karate träning min pappa skjutsade mig hem.

När jag kom hem jag duschade och sen jag åt mat med min familj och det var ris,fisk och kyckling. När vi åt klart kvälls maten jag gick till badrummet och borstade mina tänder. när jag borstade klart min tänder jag gick till min rum och la mig på sängen och sov. jag brukar sova antingen kl 21:00 eller 22:00 på natten och jag vaknar kl 6:30 på morgonen.

jag har umgås bara med min familj.

Publicerat

20 januari 2022

Berättat av

Arezu

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01979

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Åsele Centralskola åk 1 – 9

Klass

7.2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!