Mitt Liv

Berättat av Fabiana

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.11.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Fabiana jag är 11 år gammal fyller 12, 17 december. Jag gillar att åka konståkning på skridskor och att göra naglar till folk.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min mamma brukar veka mig på vanliga skoldagar för att jag brukar inte vakna av mitt alarm. Jag brukar ta på mig mörk blåa gins & en grå hoodie med ett märke för att det är min favorit outfit på en skoldag. jag brukar äta flingor med fil på en vanlig skoldag men på en helg brukar jag äta egg. Min mamma brukar skjutsa mig till skolan för hon brukar åka tåg och hennes tåg ligger nära min skola och för att jag inte orkar gå eller åka bus för när jag går eller åker buss så kommer jag försenad. I skolan brukar vi göra uppgifter t.ex. som ett mate spel som heter bingel det är ganska bra om man är lite dålig på mate det gör så att man blir bättre men min favorit sak att föra är att skriva berättelser på svenskan jag tycker det är intressant, roligt och hjälper att bli bättre. På min fritid brukar jag titta på min mobil göra läxor prata med vänner och gå till stan och andra saker med vänner. Jag brukar hjälpa till hemma för det är bra att hjälpa föräldrar och syskon det är jätte bra att städa och hjälpa till.

På helger och love brukar jag och min familj umgås med mina kusiner för dom är jätte snälla, roliga och konstiga.

Publicerat

21 januari 2022

Berättat av

Fabiana

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01991

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!