Mitt Liv

Berättat av Oscar

Född 2012. Svenska Skolan på Mallorca. Trean skriver igen 2021.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

09.06.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej mitt namn är Oscar. Jag ska berätta om en dag i mitt liv. Det är ganska modernt på min tid.Ni kanske har flygande stolar.Nu ska jag berätta en dag ur mitt liv:

Jag vaknar ganska tidigt av mig själv och jag sover i mitt eget rum. Min mamma brukar välja kläder åt mig och jag har på mig en t-shirt och ett par jeansshorts. Till frukos äter jag bananpannkakor och ibland chokladsmoothie som är väldigt nyttig med rått ägg. Jag åker BMW till skolan med min pappa eller så åker jag med en minibil.

När jag är hemma så brukar jag spela TV-spel eller på min Ipad. På TV-spel spelar jag Fortnite och på Ipad brukar jag spela Roblox och Minecraft. Jag brukar också hitta på saker med min mamma, ibland går vi ner till stranden som ligger nära oss. Ibland pysslar jag till exempel så ritar vi ibland och så brukar vi måla lite gubbar.

Ibland så hjälper jag till med att städa mitt rum. Jag plockar undan min tallrik när jag har ätit. Vi har också någon som hjälper till att städa hos oss. Jag brukar umgås med min mamma eller min pappa.

Mina föräldrar skilde sig när jag var 7 år. Det känns som att man står i en skugga, att man är odödlig och att man inte orkar åka fram och tillbaka varje vecka. Men nu så har jag vant mig vid det.

Jag är jätteintresserad av den grekiska mytologin och den nordiska mytologin. När jag blir stor ska jag bli en arkeolog och en historielärare. Jag är 10 år och jag bor på ön Mallorca i staden Palma. Min pappa jobbar hela tiden och min mamma pysslar med mig och min lillasyster. Jag har en lillasyster som heter Isa. Tack för mig de här var en dag i mitt liv och fakta om mig. Hej framtiden.

Publicerat

18 juni 2021

Berättat av

Oscar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01314

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Svenska Skolan på Mallorca

Klass

Trean skriver igen 2021

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!