Mitt Liv

Berättat av Frida

Född 2011. Torsångs skola. T3.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.04.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag heter Frida är 9 år och har en egen häst som heter Hejdron och jag gillar att spela fotboll och minecraft.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

ungefär klockan kvart i 7 väcker pappa mej jag var som vanligt tröt och inte ville gå upp. jag ligger kvar i sängen i cirka 5 minuter. sen börjar jag sätta på mig mina kläder jag väljer något bekvämt och så. sen går jag ner för trappen och eftersom att jag är tröt så krokar jag in i väggen och gick snett. när jag kommer ner så börjar Fristha hopa Fristha är våran hund. hon tar tag i min arm för att hälsa men jag tycker att det gör ont. till frukost äter jag Bollnäs fil blandat med päron yoghurt. jag äter två rost makor också. efter det så går jag och borstar tänder och går på toa. min tand borste är en el tand borste den är rosa och blå. sen går jag och säter på mig min blå jacka och mina nya gråa skor och tar ryggsäcken. jag och min stora syster bukar tävla om vem som sitter längst fram den här dagen hann jag först.

på skolan är det fort farande rast jag och Alice ska visa upp vår dans för Ella vi lyckades inte jätte bra med dansen efter det så ringde det in vi hade IUP är att göra klart de man inte har hunnit klart med. jag hade inte jätte mycket att göra men jag hade ett omöjligt uppdrg på Elev spel man skulle trycka på olika färger i rät ordning

man skulle trycka på 15 i rad. sen var det rast vi visa dansen igen för Ella och snurrade lite och lekte brax och haj brax och haj är en typ av kull vi har några gula öar som är bo åt braxsarna. hajen är på det blå och ska ta de andra när de är utan för bo.

när rasten va slut så kolade vi på lilla aktuellt vi skrev om nyheterna sen skulle vi skriva på mejl en sammanfattning om veckan jag vart rätt nöjd över sammanfattningen. efter det så skulle vi tvätta händerna och stela upp i mat ledet vi gick till matsalen det var fisk grateng och potatis. i mat salen siter jag bredvid Filip och Edvin och snett emot Alice och Aliah och mitt emot Viggo. jag tyckte inte om maten så mycket men jag smakade. på rasten så gjorde vi typ samma sak som förut Ella och Alice är mina BFF. när klockan är 12 så ska jag och Ella byta om tyver hamna inte Alice i våran grupp.

på Idrotten fick vi köra upvärmning runt skol skogen de andra sprang rakt ignom skogen fast jag och Ella sprang runt skogen sen fick vi köra en lek som heter flag någonting man skulle ta de andras flagga som låg i en rockring om man gick över till de andras sida kunde de ta en då hamnade man i fängelse. vårat lag vann 2 gånger. sen hade vi bild vi skulle måla oss som en minecraft gubbe. när skolan slutar åker jag buss hem skolan

slutar kvart i 2 och bussen kommer halv 3 jag äter mellanmål på skolan. medans jag väntar på bussen så kör jag dunken det är en typ av kura gömma. sen kommer bussen vi åker buss i en halv timme.

jag åker buss till rid skolan varje fredag på toaleten i stallet byter jag och Alexa Aliah och Lisa

de är mina klass kompisar som också går på rid skola. när vi har byt om så hämtar vi hästarna från hagen jag skulle rida på en ponny som heter Prins vi skulle galopea och trava över bommar. när rid skolan är slut så hämtar pappa mig. med bilen. hemma seter jag mig fram för tv en och spelar minecraft på tv-spelet tils det är daks att läga sig jag sejer till mamma att jag och Alice vill leka på tisdagen det gick bra. sen gick jag och

borsta tänderna och gick på toa och la mig i min säng. efter en stund kom mamma och natade mig och Stina

hon är min syster. i min familj är vi 7 styken jag, jag är nie år Stina är min stora syster hon är 11, Hanna är min lilla syster hon är 7, och jag har ett halv syskon som heter Billy han är 30, och Emelina är också mitt halv syskon, och mamma och pappa också det är min familj.

Publicerat

21 juni 2021

Berättat av

Frida

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01334

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Torsångs skola

Klass

T3

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!