Mitt Liv

Berättat av Aliah

Född 2011. Torsångs skola. T3.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.05.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att rida, spela fotboll, göra gymnastik, spela fiol och gosa med mina djur. Min favorit häst heter Trolle. Jag spelar fotboll i Torsång. Jag tränar gymnastik på Borlänge Gymnastik klubb. Jag spelar fiol i skolan på lunch rasten på Torsdagar. Och jag gossar med mina djur hemma.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

På morgonen idag blev jag väckt av mamma. Jag ville inte kliva upp. Till frukost åt jag mjölk med flingor och macka med gurka på. Jag och mina syskon blev skjutsade med bil av mamma. Pappa och mamma brukar turas om att skjutsa oss till skolan. Pappa jobbar hemma på grund av Corona. På morgonrasten spelade jag och mina kompisar fotboll. Första lektionen hade vi matte. Vi övade på multiplikationstabellen och uppställning. Sedan hade vi rast och jag spelade fotboll. Sedan hade vi slöjd. Jag gjorde långstygnsbroderi och två krokar. Sedan åt jag mat det blev potatis och köttbullar. Vi får mat på skolan varje dag. Och sen var det rast igen. jag spelade fotboll. Sedan hade vi svenska. Sen är det fritids. På fritids händer det inget särskilt. Sen klockan halv fyra åker jag och min lillasyster taxi hem. Och sen brukar vi kolla på TV, äter mat och sen åker jag och mina syskon till våra fotbollsträningar. Min storebror spelar i Forssa och jag och min lillasyster spelar i Torsång. Efter fotbollsträningen äter jag lite och kollar på TV. Sen går jag och lägger mig.

Publicerat

21 juni 2021

Berättat av

Aliah

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01352

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Torsångs skola

Klass

T3

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!