Mitt Liv

Berättat av Melker

Född 2008. Korsängsskolan. 5 lila.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.04.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Melker och jag är 12 år gammal. Jag gillar och köra kickbike,gofa och segla. Jag gillar innebandy väldigt mycket också.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag blev väckt halv sju på morgonen måndagen den 20/4. Som vanligt ligger jag och drar mig i sängen i en kvart. När jag väl kommit upp ur sängen går jag in i en dusch. Jag går ut ur duschen och klär på mig ett par kläder och går upp till köket tar en kopp oboy och en macka med ost och skinka. Sen går jag ner och tar på mig min jacka och mina skor och min hjälm. Jag ställde mig på min kickbike. Jag drog till min moster och lämnade min kickbike. Sen gick jag till skolan och lämnade min hjälm i skåpet. Sen gick jag in på min första lektion. Vi börjar alltid klockan 8:00 på morgonen och slutar runt 14:30 på eftermiddagen. Jag gick in på mentorstiden och där kollade vi på lilla aktuellt. Sen var det dax för matte och där jobbade vi i våra mattesidor och sen den digitala matterutan på datorn.

När mattelektionen är slut har vi rast mellan 09:45-10-15. På rasten körde jag pingis med Nils,Alwin och Fabian. När klockan var 10:10 gick vi in och så hade vi SO. Vi jobbade om transporter i Europa. Sen var det lunch och det var stekt fisk kokt potatis och remouladsås. Sen hade vi NO och då jobbade vi om hav och kust. Sen hade vi våran sista lektion och det var svenska och då jobbade vi om tj-ljudet. Sen slutade vi klockan 14:30. Jag gick till min moster och hämtade min kickbike och åkte tillbaka till skolan för att möta min kompis Linus. Vi skulle köra kickbike på Enavallen och på Vesterleden. Vi började på Enavallen och åkte där i ca 1,5 timme och sen åkte vi till Vesterleden och det tog ca 15 minuter. När vi var där åkte vi i 1,5 timme och sen behövde jag åka hem.

När jag kom hem gick jag ut till mina kycklingar och bytte vatten och fyllde på mat. Klockan 17:30 var det mat och vi åt pannbiff med potatismos och det var jätte gott. Jag gick ner och satte mig vid datorn och kollade på youtube. Sen kollade jag klockan och då var den 21:00 och då gick jag till badrummet och borstade tänderna. När jag var färdig med det gick jag till sängen och tog mina pollenmedeciner. Jag la mig ner i sängen och jag somnade jättesnabbt.

Publicerat

7 maj 2020

Berättat av

Melker

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00078

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Korsängsskolan

Klass

5 lila

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!