Mitt Liv

  • Emmy A

  • Emmy A

  • Emmy A

  • Emmy A

  • Emmy A

  • Emmy A

  • Emmy A

Berättat av Emmy

Född 2010. Stensholmsskolan. Klass 4AB.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! jag heter Emmy och är 10 år och ska fylla 11 jag bor i Huskvarna med min mamma Karin, pappa Daniel, storasyster Ruth, lillebror Elis och våra 12 kaniner och så får vi inte glömma vår katt Tussi. Jag går upp kl 7:00 då pappa väcker mig sedan så brukar jag gå och mata våra 12 kaniner medan mamma eller pappa gör frukost. Vi har 10 kaninungar just nu om ni undrar varför vi hade så många. till frukost så äter jag havregrynsgröt med äppelmos. tillsammans med min syster, mamma Karin och pappa Daniel. innan jag cyklar till skolan så borstar jag mitt hår och borstar mina tänder. sedan så cyklar jag till skolan med mina kompisar Edith, Ida och Emilia. Kl 8:00 börjar jag skolan. på morgonen så brukar vi börja med att vår lärare går igenom dagen kl 8:00 har vi NO fram till rasten som börjar kl 9:20när jag kom in från rasten så har vi engelska och SO i samma lektion för nästa väcka på Måndan så är vi på utflykt på ett ställe som heter Göransäng. men efter det är det mat kl 11:10 idag blev det korvstråganoff med ris efter maten så är det rast fram till kl 12:10 så börjar vår svenska och det har vi i en hel timme sedan har vi en liten kort rast på tio min för sen börjar matten då håller vi på med vinklar. kl 13:55 så slutar vi. efter skolan har jag gymnastik på gymnastiken är vi 19 st.

efter gymnastiken när klockan typ är halv sju så äter jag mat just idag så blev det pastasallad med grönsaker. Sen så går jag och vilar och läser lite innan det är dags för kvällsmat då brukar jag se på Tv och äta en macka med ett mjölkglas.

Publicerat

12 augusti 2021

Berättat av

Emmy

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01358

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

Klass 4AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!