Mitt Liv

Berättat av Tea

Född 2010. Stensholmsskolan. Klass 4AB.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej, jag heter Tea och jag bor i ett grått hus vid ådalsvägen. Och nu ska jag berätta om min dag.

först så väcker min mamma mig klockan 06.30 eller så ringer mitt alarm på min telefon. Och sedan så går jag ur min säng och börjar bedda min säng. Och sedan så går jag och tar på mig mina kläder som jag valde dagen innan eller så väljer jag mina kläder på morgonen. Och jag valde en orange hoodie och ett par vita jeans. Sedan så går jag ner till vardagsrummet och äter min frukost. Till frukost så äter jag flingor med mjölk. Efter det så går jag till toan och borstar mina tänder. Sedan när jag har borstat klart mina tänder så går jag och packar min gympapåse till skolan. Sedan så blir jag skjutsad till skolan annars så går jag med Ella och Tilde.

Sedan när vi är i skolan så ska vi först ha engelska. Sedan efter en stund så byter vi till matte. sedan när vi har jobbat med matten så går vi till idrotten och byter om. Sen när vi har haft idrott så går vi och duschar och byter om till de vanliga kläderna igen. Sedan så har vi en liten rast innan lunchen. och till lunchen så åt vi hamburgare. för vi hade en önskeveckan. Sen så har vi rast till 11:50. Sen så har vi SO till 12:40. När vi har gjort klart SO lektionen så får vi en liten benstreckare. Efter vår benstrecka så har vi svenska till 14.00. Sedan så slutar vi. och då hämtar min mamma mig. Sedan när vi är hemma så tar jag melis och går upp till mitt rum. Och sen så kollar jag på min telefon. jag kollar på tik tok annars så sckikar jag på snapchat. Och sen när jag är klar så plockar jag ut disken ur diskmackinen. Sedan så gör jag lite vad som helst. och sen så tar jag på mig för fotbollen. Och sen när jag är klar då duschar jag och tar på mig rena kläder. och sedan när jag ska gå och lagga mig. så först går jag och borstar tänder. Och sedan byter jag om till min pyjamas. och sedan så lägger jag mig i min säng och läser lite eller så lägger jag mig på direkten. och jag går och lagger mig. Och jag lägger mig 20.30 eller 22.00.

Och det var min dag hejdå!!

Publicerat

12 augusti 2021

Berättat av

Tea

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01393

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

Klass 4AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!