Mitt Liv

Berättat av Alfred

Född 2010. Stensholmsskolan. Klass 4AB.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej!! Jag heter Alfred och är elva år och nu ska jag berätta om en dag i mitt liv.

Dagen började med att jag vaknade klockan kvart i sex. Jag vaknade av alarmet från min telefon. Jag steg upp och tog på mig en röd och vit hoodie, ett par bruna jeans och ett par gråa strumpor. Jag gick ner till nedervåningen och åt frukost ensam. Min frukost bestod av en ostmacka med oboy. Sen tog jag på mig mina ytterkläder och cyklade iväg till min kompis Edvin för att jag och mina kompisar alltid möts där innan vi cyklar till skolan.

I skolan håller vi på med Sveriges landskap. Vi arbetar med pennor, paper och datorer.

Mitt klassrum har vita väggar. På en av väggarna finns det en tavel vägg och på andra sidan finns det fyra fönster. Längst fram i klassrummet finns det en stor skärm. Vi har var sin Bänk i bänken så har vi våra saker. Vi är 27 barn i klassen.

På rasterna så hängde jag med mina kompisar Carl och Edvin. I matsalen brukar det var högljutt men det var inte så högljutt idag.

Skolan slutade klockan två. när jag kom hem så satte jag mig med min dator och tittade på Youtube sedan hängde jag med mina kompisar i lekparken som ligger jämte mitt hus. Där hängde vi i typ en timme sedan cyklade vi till en stor skog som ligger jämte våran gata. Där gick vi in i en cool trädkoja som var väldigt instabil och kunde ramla när som helst.

Efter det cyklade jag hem och satte mig i soffan i vårat vardagsrum och tittade på tv. Efter det så åt jag middag. Jag åt pasta och beacon. Efter det så läste jag i en bok som he

er den äldste. Sedan var det marsh i säng.

Publicerat

12 augusti 2021

Berättat av

Alfred

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01403

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

Klass 4AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!