Mitt Liv

Berättat av Johannes

Född 2010. Mellanhedsskolan. 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv.

Idag vaknade jag klockan sju! Jag tar på mig kläder och sen äter jag frukost! Jag äter macka med yoghurt! Sen borstar jag tänderna! Min skola börjar klockan tio över åtta så jag brukar cykla fem i åtta.

Om jag kommer lite tidigare så pratar jag med kompisar på skolgården innan skolan börjar. Det bästa med skolan är att man får träffa kompisar och spela fotboll på rasterna. Idag slutar jag fem i halv tre!

När jag kom hem så äter jag mellanmål! Nu så är jag i soffan och chillar!

Jag går på fotboll också så idag har jag fotbollsträning! Min fotboll böljar tjugo över fem till kvart över sju! Jag tar på mig mina fotbollskläder kvart i fem! Efter jag har bytt om så cyklar jag till träningen. Om jag kommer innan träningen börjar så trixa lite. När träningen börjar så värmer vi upp sen börjar vi med en övning. Efter ett tag så byter vi övning. Sen när det är ungefär tjugo minuter kvar så börjar vi med match. Efter matchen så samlas vi och pratar och sen är träningen slut. Nu åker jag hem.

När jag kommer hem så duschade jag och sen äter jag middag. Efter jag har ätit så vilar jag. Nu har det blivit sent så jag ska och gå och lägga mig.

Jag heter Johannes och året är 2021 19/5.

Publicerat

9 september 2021

Berättat av

Johannes

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01463

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Mellanhedsskolan

Klass

5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!