Mitt Liv

Berättat av Molly

Född 2010. Mellanhedsskolan. 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

26.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv!

Mamma väckte mig idag klockan halv sju. Jag gick upp och gjorde rostad macka med smör,skinka och ost. Jag tog min macka och gick till matbordet i köket. Efter jag hade ätit min macka så gick jag till badrummet för att borsta tänder och hår. Sen tog jag på mig kläder och sen ytterkläder.

Klockan va tio i åtta och jag började gå till skolan. Sen klockan tio över åtta började skolan och vi hade so. På so så pratade vi om vår skollunch här i Sverige och i Tanzania. För de i Tanzania behöver själva ta med sig lunch till skolan. Sen på matten så jobbade vi i matteboken och sen hade vi rast klockan tio. Sen hade vi Engelska och då kollade vi på några engelska klipp. Efter det hade vi bild då gjorde jag och min kompis ett brädspel. Det var kul för vi gjorde både en spelplan,kort och spelgubbar. När spelet var klart så blev det ett klass-spel. När bildlektionen var slut så gick vi till matsalen för att äta lunch det blev broccolisoppa. Sen hade vi lunchrast i 45 minuter. Sen efter rasten hade jag No och idrott. På No så letade vi insekter. Vi kollade på de men sen släppte vi ut de igen så klart! Sen på idrotten så hade jag orientering. Vi var i parken och körde det där. Vi slutade klockan 14.25 idag.

Jag mötte upp min kompis för hon skulle hem till mig idag. När vi hade kommit hem så gjorde vi gröt till mellanmål. Efter vi hade ätit upp så gjorde vi lite läxor och sen kollade vi på film. Sen skulle min kompis gå hem och då åt jag och min familj middag tillsammans. Vi åt potatis och köttbullar till middag och klockan var ungefär 18:15 när vi åt.

Sen gjorde jag inget speciellt.

När klockan var 19.30 så började jag göra mig i ordning. Asså borsta tänder och byta om till pyjamas. Sen när klockan var nio så gick jag och la mig.

GODNATT! 🙂

Publicerat

9 september 2021

Berättat av

Molly

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01467

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Mellanhedsskolan

Klass

5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!