Mitt Liv

Berättat av Angelina

Född 2011. Herrhagsskolan. åk.4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

31.10.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! nu tänkte jag berätta om nåt riktigt läskigt jag var med om på halloween.

Så allt började med att jag och några kompisar hade planerat att vi skulle gå bus eller godis på halloween, vi skulle mötas vid en bro 16.30. Jag hade en hammare till min kostym. Sen när alla var på plats tänkte vi gå upp till en skola som heter långsätter för det fanns många hus där,vi gick igenom skogen för vi såg en läskig man på gångvägen,han såg ut att vara i 40 års åldern.Men mannen såg oss och det såg ut som han tog upp något från marken sen gick han in i skogen mot oss.När vi såg det fick alla panik och börja springa ner för bron sen hem till mig för jag bodde närmast men han sluta jaga oss efter halva bron ungefär. Efter det gick några av mina kompisar och skulle kolla om han var kvar men jag och någon annan stannade kvar på min tomt,de andra såg inte mannen så de gick tillbaka till mig och min andra kompis.

Alla vi försökte lugna ner oss efter en kvart ungefär började vi gå bus eller godis vid ett annat område och vi gick till halv åtta ungefär.

Publicerat

10 november 2021

Berättat av

Angelina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01547

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Herrhagsskolan

Klass

åk.4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!