Mitt Liv

Berättat av Melina

Född 2009. Rudanskolan. 6:2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

06.10.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

13 Oktober – Onsdag – 2021

Hej, jag heter Melina och jag är 12 år.

En vanlig dag brukar vara att jag vaknar vid ungefär klockan sex på morgonen. Eller då kommer min pappa och väcker mig men jag brukar ligga kvar i sängen i typ 20-30 minuter. Det första jag gör när jag går upp är att bädda min säng. Jag tycker de ser mycket trevligare ut och skönare när man kommer hem från skolan och har en bäddad säng. Efter jag bäddat min säng går jag och tvättar ansiktet, de är mycket skönare för jag får ren hy och jag blir mycket piggare!

Sen brukar jag gå ner och vara med min syster och min hund. Min hund har ganska mycket energi så jag brukar leka med henne. När klockan är ca 6.50 brukar jag kolla om de finns något gott att äta till frukost. Jag hatar att äta frukost på morgonen, jag tycker bara de smakar äckligt. Men mina föräldrar tycker att jag ska äta frukost jag brukar ta en banan eller frukt oftast. Eftersom jag inte äter så mycket brukar det gå ganska fort att äta så vid typ klockan sju brukar jag gå upp och klä på mig.

Jag brukar ofta lägga fram kläderna jag ska ha på mig kvällen innan. Så jag går upp och klär på mig, sen borstar jag håret och borstar tänderna. När jag gjort allt de brukar klockan vara typ 7.20. Då går jag ut med min hund på en promenad så hon får röra på sig och göra sitt.

Efter promenaden brukar de oftast vara dags att gå till bussen. Jag brukar försöka gå till bussen ca 7.40, eftersom de tar typ 10 min att gå till bussen. Jag och min kompis brukar åka samma buss så vi brukar göra sällskap. Min buss går 7.52.

När jag hoppat av bussen promenerar jag resten av biten till skolan, de tar typ 5 min och jag brukar komma fram typ 8.05. Jag brukar gå till mitt skåp lägga in min jacka och sen gå till lektionen.

Efter Skolan brukar jag och min kompis göra sällskap till bussen. Bussarna går ganska ofta där så de brukar gå ganska fort att komma hem.

När jag kommer hem är det första jag gör att gå ut me min hund. Hon har ju alltid så mycket energi så jag brukar gå ganska långt, typ 1 timme. När jag kommit hem från promenaden så brukar jag fixa något litet mellis att äta, de brukar varas typ en macka, frukt eller liknande. Jag brukar ha med mig min skoldator hem så jag brukar sätta mig och beta av lite arbeten jag ligger efter i. Jag brukar sitta i typ en till två timmar och göra de. Vissa dagar har jag ridning, om jag har de brukar jag äta något litet middag liknande innan träningen. Sen när min pappa eller mamma kommer hem så brukar vi åka till träningen vid 17 typ. Efter träningen brukar jag duscha. De är ganska skönt och jag känner mig mycket fräschare då. Sen efter jag duschat och borstat håret brukar jag äta något litet. Sen går jag upp och borstar tänderna och sen går jag och sover.

Publicerat

12 november 2021

Berättat av

Melina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01577

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Rudanskolan

Klass

6:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!