Mitt Liv

Berättat av Svante

Född 2010.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

11.10.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Idag är det måndag och jag vaknar 07:30 och jag går upp och äter frukost. Jag brukar äta flingor och mjölk från Coop. Sen så äter jag macka. Sen så tar jag på mig mina kläder och det kan vara svarta jeans och en blå Nike hoodie och Nike strumpor. Sen så tar jag på min Nike jacka och börjar cykla upp för 4 långa backar. Sen så träffar jag mina kompisar och pratar om matcherna som har varit i helgen.

Sen så går jag in och har rast och musik och sen så har jag svenska och skriver om mitt liv. Senare så äter vi lunch och äter korv stroganoff med ris. Efter lunchen så har vi rast och då kör vi fotboll och kör Darin check lagen. Sen så går vi in och har lite geometri. Alltid på måndagar så har vi fyrgrupper och då är vi uppdelade i alla tre klasser till fyra små grupper. Sen efter skolan så ställer jag upp min stol och sen tar på mig och sen så får jag ta min mobil och gå ut. När jag är ute så låser jag upp min cykel och pratar lite med mina kompisar. Lite senare så börjar jag cykla hem med Måns och Gustaf. När jag cyklar hem är det så skönt för att jag har bara nerförsbacke hem. När jag är hemma så tar jag av mina skor och tar min mobil som ligger i väskan. Sen så går jag och fixar något att äta och det kan vara två mackor och ett glas med vatten eller yoghurt med flingor. Medans jag äter så kollar jag lite på mobilen. Lite efter så fixar jag mig till innerbandy-träningen och senare så kommer min pappa och vi hämtar upp Nils och Oscar och vi skjutsar ner dom till träningen. Vi går in till A hallen. Och där börjar vi byta om till våra skor och jag har ett par vita skor och svarta och ungefär lime gröna innebandy glasögon. Sen så börjar vi värma upp och sen så kör vi några uppvärmningar och sen när vi ska avsluta kanske när det är 20 minuter kvar så börjar vi köra match. Efter så tar vi av oss våra skor och sätter på oss tofflor och sen så lämnar vi Oscar och Nils. Senare när jag kommer hem så får jag äta nåt litet och sen så får jag leta efter mina fotbollskläder. Jag börjar gå upp till hallby och vi samlas och pratar om vad vi ska göra på träningen sen så börjar vi och gör några övningar och sen i slutet när det är 20 minuter kvar så börjar vi köra match. Efter träningen går jag hem. Jag går hem och duschar och sen så byter jag om. En stund senare så blir det mat. Idag åt jag spaghetti och köttfärssås. Efter en stund har vi ätit upp och jag sätter in i diskmaskinen. Senare så kanske jag går ner och spelar FIFA med mina kompisar eller kollar på nån spännande fotbollsmatch. Efter det går jag och borstar mina tänder och går och lägger mig.

Publicerat

1 december 2021

Berättat av

Svante

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01625

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Hisingstorpsskolan

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!