Mitt Liv

Berättat av Filip

Född 2010.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

12.11.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker det är kul att skriva till mig själv om 40 år. Jag är 11 år och jag har fått min mamma till att köpa en Pikachu-tröja. Pikachu är en Pokémon och Pokémon är ett känt datorspel 2021. Pikachu ser ut så här.

Är han inte söt. Han säger pika pika eftersom han är en Pokémon och inte en människa. Min tröja ser ut så här.

Jag gillar svarta t-shirts.

Jag går på träning av parkour och brasiliansk jujutsu tre kvällar i veckan.

Men 2021 finns ett stort problem med en virussjukdom som heter covid-19, så man kan inte resa någonstans och det är en pandemi. Men hemma använder jag ett ps4, det finns kanske ps10 när du läser det här men det finns inte i 2021. Mitt favoritspel är The crew 2. Jag har en youtubekannal och laddar upp dagliga videor, min youtubekanal har 57 prenumeranter. Jag försöker också att odla bananer, har ca tio krukor med en meter höga plantor.

Det har precis varit höstlov och då var jag hos mormor och morfar i Skåne. Mormor lagade pannkakor, min favoriträtt. Vi träffade gamlafarmor som är 100 år. Hon skriver den finaste skrivstil jag sett, även snyggare än min frökens.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Jag vaknar vid sju av att min pappa väcker mig. Jag måste äta frukost först på 15 minuter, under tiden kollar jag på youtube på min mobil en Samsung galaxy A 51. Pappa skjutsar mig till skolan i vår bensinbil som är en svart SAAB. Mamma har en grön fin Jaguar men tycker jag ska gå.

När jag är på skolan så pratar jag med mina vänner och när det ringer in så går vi in till klassrummet. Jag vet inte om det finns skolor när du läser det här men det finns det nu, skolan sitter jag i nu när jag skriver det här. I skolan har vi många lektioner, på en fredag så börjar vi med en samling sen har vi SO, sen Svenska som jag har nu. Efter det här så ska jag ha rast, sen har vi Fysik och IUP sen är det lunchrast och lunch. Efter lunchen så har vi elevens val, på en fredag har vi totalt 4,333 timmars jobb.

Idag ska jag följa med hem till min vän som heter Axel. Oftast går jag till fritids men ringer min pappa rätt så snabbt och går hem till mitt hus och spelar the crew 2. Jag behöver nämligen spelpengar för att jag släpper en video per dag och behöver uppgradera mina bilar så det blir häftiga race. Ni som läser det här kan se mina videor på youtube om det finns kvar. Jag spenderar jättemycket spelpengar varje dag och jag grindar i videon jag släppte igår. Jag spelade samma race i 64 minuter för att få ut en video till morgonen. Sen äter jag kinamat för min mamma gillar det. Jag går och lägger mig klockan 22.00. Jag stänger mitt playstation 4, jag borstar mina tänder och efter det så ska jag stänga dörren och tända min sänglampa och släcka min taklampa. Innan jag somnar läser jag en kvart. Min favoritbok är Berts Dagbok. Tack och hej, leverpastej!

Publicerat

2 december 2021

Berättat av

Filip

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01687

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Hisingstorpsskolan

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!