Mitt Liv

Berättat av Lucas

Född 2008. Korsängsskolan. 5 röd.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.04.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade kl 6:30 och gick till badrummet. Jag tvättade ansikte och borstade tänderna. Sen när jag var klar då spolade jag och tvättade mina händer. Jag gick till vardagsrummet och satte mig på soffan medans jag kollade lite på min mobil så såg jag min pappa laga frukost. När frukosten kom då la jag ner mobilen och började äta, jag åt flingor med mjölk.

När jag var klar tog jag fram mina kläder och började klä på mig, och direkt efter jag hade klätt på mig gick jag hemifrån kl 7:35 och började gå till skolan. Min pappa sa hejdå jag sa tillbaka. Jag gick igenom åsen och var halvvägs från skolan. Jag var framme och gick till mitt skåp, och tog min dator. Vi hade först mentor och Kollade på lilla aktuell Det är en tv program som säger nyheter. Efter det hade vi SO. Sen var det rast vi körde basket med Mina kompisar Alex, Malte och Erik. Medans några stod på och kollade, det var också mina vänner.

VI började köra basket det var Alex som går i basket Malte som också går i basket och jag som går också i basket. Sen Erik som inte går i basket men Det var jag och Erik och Malte och Alex vi tyckte först det var ojämnt men vi körde ändå. Efter Alex har gjort 4 mål då ramlade Malte på Alex fot. De som kollade skrattade jag skrattade och Erik o Alex skrattade. Malte fick ha straff fast det var hans kamrat som tacklade han, men han missade straffet direkt efter straffet då ramlade Alex på något konstigt sätt. Efter det hade vi matte och gjorde vad har jag lärt mig. Sen var det lunch men innan lunchen tvättade det vi händerna för det var viktigt eftersom det var corona tider corona är ett virus som är farligt för de äldre och dem som har sjukdomar.

Men när vi väl var klara med att tvätta händerna så gick vi till lunchen, vi fick fisk till lunchen. Sen hade vi lunchrast och vi körde fotboll. Efter det har det stod 3-2 till oss så gjorde jag ett mål. direkt efter då såg jag Malte försöka ta bollen men istället tacklade han nån. Både dem ramlade. Alla skrattade och sa vad gör du Malte! fast han råkade.

Jag och Erik skrattade för att han ramla 2 gånger. Men direkt efter rasten hade vi svenska och gjorde klart. Sen var det idrott vi körde basket vi förlorade med 2-4 men det var okej, Sen skulle vi sluta då gick jag till mitt skåp och hämta mina grejer. Jag började gå hem med min kompis Kevin för han bor typ bakom mitt hus. Vi gick till åsen och pratade.

Sen var jag framme och sa hej till pappa och han sa hej hur gick det i skolan jag svarade det gick bra. Jag började sätta på mitt ps4 och körde ett spel som hette Fortnite. Sen var det mat, jag åt spagetti med köttfärssås. Jag har ätit klar och spelade med Malte. Sen stängde jag av och började spela ett spel som heter FIFA 20 efter det så gick jag till sängen och kollade på min dator, Och började kolla på Youtube. Sen när det var kl 19:00 då åt jag en smörgås och drack vatten sen satte jag på mitt ps4 och började spela igen. Jag spelade till kl 19:40 och började stänga av sen gå till mitt rum och då ritade jag. Medans det pratade jag med min faster och farmor på telefon.

Sen var jag trött och började borsta tänderna och efter det skrev jag lite grann med Malte. Sen började jag somna och om jag mins rätt så somnade jag kl 21:30…

Publicerat

18 maj 2020

Berättat av

Lucas

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00127

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Korsängsskolan

Klass

5 röd

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!