Mitt Liv

Berättat av Noé

Född 2010. Europaskolan. PYP4A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

31.12.2019

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Noé och jag går i en skola som heter Europaskolan går i klass 3 och är 9 år fyller 10 i september och har en lilla syster, bor i södermalm och jobbar hemifrån för jag är mest sjuk och ligger i sängen. brukar spela lite TV spel och lite Minecraft med mina vänner och ibland så får jag inte spela. Jag älskar och åka skidor och simma. Ibland så leker jag med lego och typ fantiserar lite.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade på morgonen och visste att det var nyårsafton. På denna dagen skulle jag åka till Ukraina. Efter frukost så behövde vi packa väskor som tur var att vi bor utanför södra station.

Efter packningen så åkte vi till Arlanda och åt lunch. Dagen inan så gick våra flygpass ut, men som tur var att vi fixade det då. Sedan så gick vi till gaten. Vi väntade i två timmar tills flyget gick. När vi landade så var vi i Talin det var vår första mellan landning men vi hade inte en till. Vi behövde bara vänta i en timme sedan fick vi gå på nästa plan. När vi var frame så var klockan 3. Vi åkte till min mormor, där skulle vi bo. Sedan så var det kväll klockan var 10 jag ville se när de släppte raketerna. Det fick jag men det fanns inga som släpptes. Det var för att det var krig.

Publicerat

11 juni 2020

Berättat av

Noé

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00366

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Europaskolan

Klass

PYP4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!