Mitt Liv

Berättat av Emma

Född 2009. Önnerödsskolan 7-9. 4a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.05.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Emma och jag är tio år gammal. Jag har en mamma och pappa en storasyster och en storebror. I vår familj så har vi två ponnier som heter Prisn Valiant och Grant farm sehorse och en hund som heter Ludde.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade ca kl 7 när mamma kom in och väckte mig. Jag låg kvar en stund innan jag gick upp. Jag glömde äta frukost men jag gjorde två frallor med ost och skinka för vi skulle på utflykt till Landehof med klassen. Jag gick till skolan med min bästa kompis Agnes som vanligt. Vi började med svenska, sen matte, studiestöd och därefter lunch. Det blev köttbullar och potatis. En klasskompis åt 30 köttbullar. Sen kl fem i tolv samlades vi i klassrummet och började gå mot Landehof. När vi var framme så skulle vi komma på ett lagnamn och en lagramsa efter att vi hade blivit indelade i grupper. Sen när alla var klara med det fick vi gå en tipspromenad med tio frågor. Efter det körde vi ”hela havet stormar” med rockringar. Sen fick man göra lite vad man ville, jag och Agnes gick runt och pratade lite. Sen skulle vi gå tillbaka till skolan. När klockan var ca 14.15 då samlades vi i klassrummet och sen gick man hem när man hade hämtat sin väska och mobil.

Jag gick hem och satte mig och spelade Star Stable och Roblox en stund. Sen gjorde jag lite läxor och efter det åt vi räksallad till middag. Sen gjorde jag lite mer läxor och därefter satt jag med mobilen en stund och sen var det dags att lägga sig.

Publicerat

11 juni 2020

Berättat av

Emma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00378

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Önnerödsskolan 7-9

Klass

4a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!