Mitt Liv

Berättat av Lukas

Född 2007. Kung Karl 46. 6AB.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar i mitt vita rum 06.30 av att min brunhåriga mamma säger till mig med snäll röst att gå upp, känner mig trött men går upp ändå. Tar på mig mina mjuka adidasbyxor och en gosig vit hoodie som har blå text. Sen så går jag ner och steker äggröra till mig och min lillebror.

När jag steker äggsmeten luktar det gott. Är inte sugen på äggröra men äter det ändå.

Efter frukosten så går jag upp till mitt svarta badrum , tar min tandborste och öppnar min mun, som inte luktar så gott.

När jag har borstat mina tänder så tar jag mitt hårvax , smetar in i mitt bruna, rufsiga och mjuka hår. Nycklarna tar jag och lägger mer i fickan .Packar ner min matsäck i den svarta väskan.Jag går ut sakta genom dörren till bussen. Det är ljust ute och luften är fuktig, det luktar skog. När jag sitter på den vita och gråa bussen lyssnar jag på musik och spelar på min mobil.

Bussen är framme vid skolan 07.20. Jag går av bussen, går in i skolan, sätter mig vid ett bord och tittar på min telefon.

08.00 går jag in i klassrummet och börjar lektionen.

Publicerat

19 maj 2020

Berättat av

Lukas

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00144

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kung Karl 46

Klass

6AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!