Mitt Liv

Berättat av Tage

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.11.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag älskar Pokemon mina kompisar, jag går på engelska skolan.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade med täcket på golvet därför att jag hade sparkat av det i sömnen. Dessutom väkte min mamma mig kl 7 därför att jag skulle hinna göra allt klart. Efter det tände jag lyset åt mina 6 fiskar som heter Blixten, Super, Superduper, Bertil, Nina och Maja.

Jag brukar alltid lägga fram kläder innan jag ska sova men just idag hade jag glömt det, så jag behövde gå upp och fixa det. Jag tog på mig ett par Adidas byxor , t-shirt och en hoodie mm. Sedan gick jag till köket där jag åt frukost,till frukost blev det risgrynsgröt med mjölk och kanel. Efter borstade jag mina tänder och fixade mitt hår.

Eftersom min mamma och pappa började tidigare än mig tog jag buss till skolan. Det tar 10 minuter att åka buss ner till min skola. Jag åkte jag buss från en gata som heter Lövhagen och gick av på Huskvarna station. Jag kan ibland ta sällskap av kompisar som bor ganska nära mig.

När jag kom ner till skolan hade vi mentor time som är 30 minuter lång, sedan har vi Svenska och i mitten av den lektion har vi alltid röris. Idag blev det ett data spel röris som man måste duka springa och slå. Efter den lektionen har vi bara 1 engelska lektion tills lunch. Det blev nudlar till lunch. Det är inte min favorit mat men den är ändå god. Sedan har jag bara 2 lektioner tills jag slutar.

Jag åker hem med bussen och när jag var hemma plockade jag ut diskmaskinen. Jag gjorde även en matte och svenska läxa

Idag var det måndag och då har jag kanot träning, då var jag inne i en idrottshall och gjorde övningar och hinderbanor. Det var för kallt ute så det var därför vi var inne. När vi var klara åkte jag bil hem.

När jag kom hem skulle jag äta korv med bröd det var väldigt gott. Jag gick och la mig kl 8 men jag somnade kl 9.

Publicerat

21 januari 2022

Berättat av

Tage

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02043

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!