Mitt Liv

Berättat av Ellinor

Född 2008. Myrsjöskolan. 7B4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.01.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

EN VANLIG FREDAG I MITT LIV

En vanlig fredag i mitt liv börjar med att mitt alarm går och jag går upp. Sen duschar jag och sminkar mig medans jag dricker min första kopp kaffe. När jag sminkar mig så tar jag concealer och puder först, sen så bronzar och blushar jag. Jag böjer sedan mina fransar och applicerar mascara, jag highlightar min näsa och lägger på lipliner på min överläpp. När jag är klar med sminket så blåser jag mitt hår uppåner och sedan stylar det med min värmeborste. När jag är helt klar med mitt smink och hår så sätter jag på mig kläder.

Jag äter sedan frukost som består av en macka och en till kopp av kaffe. När jag har ätit upp så sätter jag på min d’Brand jacka och tar min väska för att gå till bussen.

När jag kommer till skolan så träffar jag mina kompisar och sedan går till min första lektion, idrott. Idag så hade vi dans på gympan. sedan så byter jag om till vanliga kläder och fixar mitt smink och tar mer parfym. Sen så går jag till skolan igen och har SO då idag jag hade prov om lag och rätt. Jag har min tredje lektion för dagen som är engelska där vi läste klart narnia och sedan har vi lunch som var rostad rotsakssoppa. Jag har lunchrast då jag hängde med Jack, Viktor och Noelle. Jag börjar sen min sista lektion för dagen som är Svenska då vi jobbar med den här uppgiften som jag skriver just nu.

När jag är helt klar från skolan åker jag till Orminge för att gymma på Friskis och Svettis, idag så tränar jag ben och lår. när jag var klar från gymmet (90 minuter senare) så tar jag bussen till Slussen. när jag har kommit till Slussen så tar jag tunnelbanan till Södermalm och träffar min kompis Ella. Vi sticker till NK och shoppar lite innan vi möter Doris för att åka skridskor i Kungsträdgården. vi åker där i typ två timmar med många fall när vi tillslut drog oss till tunnelbanan där vi lämnar doris. jag och Ella tog sedan tåget till odenplan och gick till hennes lägenhet på Östermalm. När vi var framme så tvättar vi händerna och åt maten Hanne ( ellas pappas fru ) lagat som då var tacos med kyckling. När vi hade ätit upp så gick jag och Ella ut och tog en promenad runt om Östermalm. När vi är klara från vår promenad så fixade vi massor av snacks och hade Spidermanmaraton. när alla tre filmerna var klara så gick vi till toaletten och tvättade ansikterna och borstade tänderna, när vi gjorde det här var klockan cirka tre på natten, Vi gick tillbaka till hennes rum och sov.

Publicerat

26 januari 2022

Berättat av

Ellinor

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02083

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

7B4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!