Mitt Liv

Berättat av Maximus

Född 2008. Myrsjöskolan. 7B4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att spela Fortnite och är bra på spelet. När jag har fritid och inte kan spela så brukar jag kolla på youtube på min mobil. Jag har en lillebror, en pappa och en mamma. Vi bor i en villa där vi har en jättestor TV, en stor salong och tre sovrum och ett badrum. Det är en stor villa i två våningar. Fast vi använder inte undervåningen, den har vi hyrt ut till en annan familj.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade i min säng. Mamma väckte mig för att jag skulle åka till skolan,

Jag åt en Jubileumskaka med smör, ost, gurka och tomat.

Jag klädde på mig ytterkläder och tog på mig skorna och gick ut till bilen. Sedan körde min mamma min lillebror till Ormingeskolan och därefter mig till Myrsjöskolan.

Jag klev ur bilen när vi var framme och sa hej då till min mamma. Jag gick in i skolan och öppnade mitt skåp, och lade in min väska och tog ut min dator. Sen gick jag och väntade framför klassrunmnmet där vi skulle ha matte i Gul 2.

Efter genomgången kom specialläraren och tog med mig till sitt rum där vi räknade matte. Efter det gick jag tillbaka till klassrummet för resten av mattelektionen.

Därefter var det lunchrast, jag kollade på youtube på min mobil. Efter rasten var det NO. Efter NO-lektionen hade vi rast och då kollade jag på fler youtubevideos. När rasten var slut började Svenskalektionen där jag skriver den här texten som handlar om min dag.

sedan var skoldagen slut jag gick jag hem och spelade ett spel som heter fortnite. sedan åt vi middag.

Publicerat

26 januari 2022

Berättat av

Maximus

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02089

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

7B4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!