Mitt Liv

  • JörgenBANANA

Berättat av Jacob

Född 2008. Myrsjöskolan. 7B4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hockey,golf,fotboll,vänner,padel och dataspel.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej, Jag heter Jacob jag är 13 år gammal och kommer ifrån nacka/saltsjö boo. Jag ska skriva en typisk (vardag) i mitt liv.

Idag vaknade jag 07:00. Jag satte en timer på när jag ska gå till min buss. Sedan satte Jag på klädde på mig kläder. Oftast klär jag mig med jeans, t-shirt,hoodie och ett par strumpor. Sedan gick jag ner till badrummet för att spruta vatten på mitt ansikte så jag piggnar till. Sen går jag till köket och tar ett stort glas vatten och för att laga nånting att äta. Samtidigit jag äter kollar jag på mobilen. Efter jag har ätit så lägger jag tallriken i disken och ifall de e rester kvar så lägger jag resterna i soptunnan. Efter maten så går jag till badrummet för att borsta tänderna och gå på toa. Efter jag gick på toa så spolar jag och tvättar händerna. Sedan gick jag ut ur badrummet och lägger mig på soffan och kollar på nånting tills min timer går för att börja gå till bussen. När timer sätts igång så går jag till hallen för att sätta på mig jackan och ta mina skolsaker i en ryggsäck för att sedan gå ut ur dörren. Jag gick till min buss som går 07:50. Jag kliver på bussen och väntar typ 8 minuter tills jag är framme till skolan.

Efter skolan så tar jag en buss hem. Jag kliver av bussen och går hem. När jag är hemma så tar jag nånting och äter och sätter mig framför skärmen. När jag är framför skärmen så spelar jag med mina kompisar lite innan min hockey träning. 1 timme innan samlingen så stänger jag av datorn och packar underställ till träningen och sätter på mig träningskläder till fysen.

När min pappa kommer hem så åker vi till hockey träningen.

När jag har kommit hem från träningen så tar jag och käkar något. Efter jag har käkat något så brukar jag va med kompisar hemma hos någon. Om det är en vardag så kanske man inte är där jätte sent men när det är helger så kan man vara där senare än vardagar. Efter jag har umgåts med mina kompisar så går jag hem, tar bussen eller blir hämtad av mina föräldrar. När jag är hemma så kolla jag på film med mina föräldrar eller så spelar jag på datorn med kompisar. När min mamma säger till mig att jag ska sova så stänger jag av datorn och lägger mig i sängen och kanske kollar lite på mobilen.

SEDAN SÅ SOVER JAG.

Publicerat

31 januari 2022

Berättat av

Jacob

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02121

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

7B4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!