Mitt Liv

Berättat av Omar

Född 2010. Frödingskolan. 5a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19/6-2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar spela fotboll,simma och skolan spela tv-spel

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Hej

Jag heter Omar och jag kommer från Syrien 🇸🇾

En dag i sommarlovet vaknade jag kl 6:20 så vaknade min lilla bror med mig han heter Mohammed han är 10 år gammal. Jag bor i Karlstad och vi är fyra i familjen jag och min lilla bror mamma och pappa. Vi åt frukost kl 6:40 till 7:00 så vaknade min mamma och sa efter två timmar ska vi åka till sommarland det är ett vattenland som är roligt . Jag och min lilla bror blev glada och gick till våran rum. sen tog vi på oss badkläder. Efter så spelade jag och min lilla bror PS4.PS4 är en datorspel.Efter en timme vaknade min pappa. jag sa till min lilla bror att jag vill inte spela mer PS4 han sa också jag vill inte spela. Nu ska vi åka sa pappa till oss.

Vi va där klockan 11.när vi va där så gick vi in och byte om. Där va nästan 10 rutschkanor en mellan pol till barn (4år). En simmbassäng till dom som vill simma. När vi blev klara med allt så gick vi till nöjespark och lekte i 3 timmar till där var det många roliga och spännande saker. Därefter köpte min pappa till oss varsin saft och efter åkte vi hem och klockan va 8 i kvällen. I bilen så sov jag 3 timmar men sen när vi kom hem så vaknade jag och sa till min pappa det här är bästa dagen. Sen så sov jag och min lilla bror klockan 12.

Hej då 😉

Publicerat

19 januari 2022

Berättat av

Omar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01941

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Frödingskolan

Klass

5a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!