Mitt Liv

Berättat av Ossian

Född 2010. Fridlevstadsskolan F-6. Klass 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Ossian. Jag går på Fridlevstad skola klass 5, men bor i Tving.

Jag tycker om att spela hockey, fotboll och padel.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Min dag brukar börja med att min pappa väcker mig vid fem i sju. Jag brukar gå upp vid sju och ta på mig ett par Adidasbyxor, en Ganttröja, ett par svarta eller vita strumpor och en hoodie. När jag har tagit på mig alla kläder går jag och äter frukost med min lillebror och min pappa. Jag brukar äta en skål med yoghurt, musli, ett glas mjölk och en banan eller någon annan frukt. När vi ätit klart packar jag och min lillebror våra gympapåsar, tar på oss ytterkläderna och börjar gå till busshållplatsen. När vi kommer fram till busshållplatsen står bussen redan där, jag brukar åka med Peter.

När vi är framme vid Fridlevstad skola brukar jag gå till klassrummet och börja skoldagen. På morgonlektionen har jag matte och svenska. Efter rasten har jag idrott och matte. När mattelektionen är slut så äter jag lunch, och sen avslutar jag med no och svenska. Skolan slutar vid halv tre på eftermiddagen.

När jag kommer hem vid tio i tre brukar jag packa min gympapåse till hockeyn. Min pappa skjutsar mig till hockeyn fem över tre. Efter hockeyn så åker jag hem men om pappa står i kiosken så stannar jag kvar en stund.

När jag kommit hem så äter jag något, oftast nudlar med kycklingsmak. När jag ätit klart så spelar jag lite med kompisar. Efter det ska jag borstat tänderna och gjort klart för att gå och lägga mig. När jag har borstat tänderna går jag och lägger mig.

Det här var en vanlig onsdag i mitt liv!

Publicerat

7 februari 2022

Berättat av

Ossian

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02187

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Fridlevstadsskolan F-6

Klass

Klass 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!