Mitt Liv

Berättat av Elliot

Född 2012. Mariaskolan. 3C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.11.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar av att min timer ringer. Jag går up och bäddar min säng. Sen klär jag på mig kläder går på toa och går ut till köket och hjälper till med frukost. När vi är klar med att göra frukost så äter vi.

Jag äter vit bröd och keso. Ja borstar tänderna med el tand borste och tandkräm. Sen är det lite iPad tid jag spelar fortnite. Sen klär jag på mig ytter kläder och skor går ut i hissen och trycker på bv jag läser att det är hiss byte. Jag går ut på gatan mot skolan. Halvvägs så möter jag en kompis vi pratar hela vägen till skolan. Skolan börjar 08:10.

Vi börjar dagen med engelska vi jobbar på en hemsida som heter live. Vi har engelska i 50 min. Efter det är de svenska göra klart och jag jobbar på min dag. Nu är det snart dags för rast men jag jobbar lite till.

De är ganska många sjuka vi är bara femton elever och vår lärare är också sjuk. Nu är det rast och vi pratar om skäm och komedier

Efter rasen så är et svenska och jag fortsätt med min dag i svenska. Vikarien frågar om han får spela påsen gitarr det får han. Efter en stund så går en elev och hämtar hörselskydd inte för att det låter ila utan för att det var jobbigt eleven per vänder till sin plats. 2 minuter senare reser sig en till elev med sam anledning men nu är hörselskydden slut och vikarien slutar spela, för att inga fler ska ha svår att jobba

Nu är det snart lunch och vi jobbar på bra. En elev räcker up handen och läraren är snabbt där och hjälper till. Nu är det lunch och vi klär på oss skor och jaka och går ner mot matsalen idag blir det pannkaka med keso och klassen är exalterad det ska bli gott. Jag säljer mig i kön och väntar på in tur jag och en kompis pratar om lektionen som är efter lunchen. Nu är det min tur att ta mat idag är det pasta och köttfärssås jag tar lite av allt lite grönsaker lite pasta lite sås och färs. Vi säter oss och äter en sund och pratar en stund nu är det snart rast så många börjar duk av och torka plast med trasor. Jag går ut på skolgården det är fult med barn. Vi leker dunken vid flaggstången och jag vinner.

Nu hör jag en klasskompis som säger att vi ska gå in

Vi har teknik och vi jobbar med scratch hela lektionen ja gör ett spel där man ska smälla ballonger. Sen är det so och vi kollar på lilla aktuellt. Vi ser bilder på katter och vi hör om det spända läget mellan Ryssland Europas största land och Ukraina. Politiker säger att det kommer bli krig. Programmet är mycket lärorikt. Vi skrattar länge åt en fisk som visas på skärmen men nu är programmet slut och jag och alla andra sätter oss på våra platser.

Nu går vi igenom hela skoldagen och vår vikarie berömmer oss för att vi har varit duktiga. Sen säger vikarien kort applåd och vi andra klappar två gånger med Händerna och säger hej. Jag tar med mig min iPad hem och så klart alla läxor. Vi går ut i korridoren och pratar en stund. Men sen går vi till fritids.

Inte för att skryta men det har vunnit Europas bästa fritidsgård åta år i rad.

Jag äter mellis och drar ett skämt.

Jag äter en maka med Filadelfia och yoghurt med müsli. Sen så går jag ner till skapande och sköter om mitt företag vi gör smycken och kläder efter det så gör jag en tavla var till mamma och pappa.

Sen sen så går jag hem och spelar lite fornite och äter lite mango på en porslins talrik. Sen så kommer mamma pappa hem med isabell vi äter köttbullar och snabb makaroner. Jag tar som vanligt jättemycket peppar det är jättegott.

Efter matten så går min lillasyster och läger sig men jag och mina förädlar kollar på Titanic den är lite grotesk men jag klarar mig. Jag äter popcorn och dricker vatten efter filmen så borstar jag tänderna och läger mig i min säng.

Publicerat

8 februari 2022

Berättat av

Elliot

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02205

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Mariaskolan

Klass

3C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!