Mitt Liv

Berättat av Ringo

Född 2012. Mariaskolan. 3C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.09.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade av att min mamma kom och väckte mig. Och sedan tog mina kläder på mig. Tröjan var blå med en lama på. Och byxorna var svarta med en vit text på. Och strumporna var randiga med olika färger.

Och så gick jag tröttsamt till vardagsrummet och så åt jag blåbärsfil i en porslin talrik och en med en metall sked. Sedan så gick jag på trä golvet till hallen och kläde på mig en jacka och gick med min storebror till skolan. Vägen var kort från Drakenbergsgatan till Mariaskolan. Jag gick in i tegelbyggnaden. Jag gick in i den stora entrén och gick ner för en mindre trappan och gick ut på skolgården. Sedan gick in i dörren till trapphuset. Det var tre långa Sten trappor med fossiler i. När jag var inne såg jag alla hyllor. De var gjort av trä.

Jag var inne i klassrummet jag sa hej till min lärare Kalle. Sedan satt mig på min plats och börja skriva på min iPad. Efter alla hade kommit så gjorde vi svenska vi skulle skriva om sj ljudet. Och sen gick vi på rast. Vi lekte kull. Efter rasten gjorde vi matematik. Jag gjorde det i matteboken. Sedan var det lunch det blev pannbiff. Maten låg på en plast tallrik och det var metal bestick. På rasten efter lunch. Leker jag med min kompis Ludde. Vi lekte dunken. Efter rasten så var det SO. Vi läste i SO boken.

När dagen var slut gick jag till fritids och åt en macka. Sedan ringde jag min pappa. Jag tog min jacka och började gå hem. På vägen behövde jag gå över ett över övergångställe. När jag var hemma så spelade jag fortnite och van en Victory royale. Det är vanligt att jag vinner i fortnite. 17.30 äter vi middag. Jag åt med min mamma och pappa och min storebror. Vi lägger oss 20.00 i alla fall jag.

Publicerat

8 februari 2022

Berättat av

Ringo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02207

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Mariaskolan

Klass

3C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!