Mitt Liv

Berättat av Ralf

Född 2010. Skarpnäcks skola. 5a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

06.02.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att träna thai boxning handboll och leka med mina hundar och att umgås med familj och kompisar. Jag gillar sötsaker och friterad kyckling klubba. Jag har två hundar Rutan och Mysan två chihuahuas och en storasyster som är 14 år gammal. Jag gillar spel som Ark Minecraft och Subnautica och att spela brädspel och vr.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Här är en dag i mitt liv en vanlig söndag med andra ord!

Jag vaknar upp på morgonen går till köket och lägger ett par runda smörgåsar som min mormor har bakat i brödrosten. Sedan tar jag ut ett packet smör ur kylen och en kniv från bestick lådan och brer smör på mina smörgåsar.

Jag går till mitt rum och öppnar kläd lådan och sätter på mig kläder typ som ett par jeans en tröja en hoodie strumpor. Efter det går jag på toa och borstar mina tänder med en elektrisk tandborste. Sedan så går jag till den blåa soffan och tittar på Netflix eller Youtube typ Rick and Morty och Markiplier.

Efter ungefär en timme brukar min mamma och jag åka bil till stan och träna thai boxning i ungefär 2 timmar på vägen hem i bilen brukar vi lyssna på rock bandet AC/DC och kanske ta en bit choklad. Sen så skickar jag ett sms till någon kompis om de vill leka. Om det går så brukar jag leka till typ klockan sju och under den tiden brukar vi spela Minecraft gå ut en liten stund och spela ett brädspel och kanske gå ut med hundarna.

Sedan när klockan är runt sju så brukar jag titta på en film eller en serie i soffan med min familj och mina två hundar medans min storasyster mest är i sitt rum vi tar det lugnt resten av kvällen. Sedan när klockan är runt nio går jag och lägger mig.

Publicerat

9 februari 2022

Berättat av

Ralf

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02245

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skarpnäcks skola

Klass

5a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!