Mitt Liv

Berättat av Charles

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

12.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Charlie och jag gillar fotboll och att spela tv spel som fifa och fortnite, jag är målvakt i fotboll och jag är 12 år gammal

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

När jag vaknar beror på dagen, för att på min skola är det så att vi börjar mellan klockan 8 – 9. När jag vaknar kollar jag på telefonen lite. Sen sätter jag på kläder för det mesta har jag en hel svart träningsoverall och ett par Nike- skor, efter det går jag och fixar håret och sen blir det frukost.

Jag brukar nästan alltid ha grekisk yoghurt med müsli och honung. Sen cyklar jag till skolan och det tar nästan 10 minuter, sen har vi lektioner och vi har rast mellan varje lektion och vi sitter mest och kollar på våra mobiler.

När det är lunch tar vi mat från salladsbaren och från allt det andra sen går vi och sitter såklart tar vi vatten och lite knäckebröd. Efter det går vi bort på rast, vi brukar gå säga hej till våra vänner i andra klasser och sen har vi lektioner igen, när vi slutar beror på dagen ibland slutar vi 13:40 och ibland 15:25.

Efter skolan cyklar jag hem och spelar lite på min playstation med mina vänner. Jag har också fotbollsträning 4 dagar i veckan och dom börjar mellan 16:30 och 18:30 sen slutar dom mellan 19:10 och 20:00. När vi har senare träningar äter jag tidigt middag. För det mesta blir jag körd till träningen och blir upplockad av min pappa. När jag kommer hem duschar jag och sen går jag antingen och äter middag eller går och lägger mig, jag går och lägger klockan 21.00 men somnar ungefär klockan 21:30 medan jag lyssnar på min podd. Jag lyssnar på många poddar men min favoritpodd heter Chuckle Sandwich och är runt 1 timme lång.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Charles

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02299

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!