Mitt Liv

  • mig SJÄLV

Berättat av Isak

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

det HAR JAG BERÄTTAT I TEXTEN

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Uppgift 1: Min dag

Hej, jag heter Isak och är tretton år OCH GÅR PÅ HOCKEY. Jag vaknar ungefär klockan 7 på morgonen av mitt telefonlarm.

Därefter tar jag på mig kläder som jag känner mig bekväm i och kläder som passar ihop. Jag köper typ alla mina kläder från grandsamarkand som är ett stort köpcenter med olika butiker.

Sedan äter jag frukost, jag äter gröt med sylt och lite salt i gröten så att den blir lite smakrik och inte så torr på och sedan lite mjölk runtom gröten. Jag äter också knäckebröd med salami på, knäckebröden har min mamma köpt från coop.

Efter det borstar jag tänderna med en eltandborste, men ibland med en vanlig tandborste.Min eltandborste är vit och min vanliga tandborste är orange, jag använder coolgate -tandkrämen den är blå och lite vit.

Jag cyklar till skolan med min bästa kompis Måns, min cykel har 27 växlar och det är en mountainbike det finns 3 växlar i bakdelen av cykeln och nio växlar i framdelen av cykeln och den är vit. Det tar ungefär 10 minuter att cykla till skolan. Skoldagen är ungefär 7 timmar.

Jag tittar på tiktok på mobilen och på tiktok tittar jag på när olika folk tränar och på roliga videos. Jag tittar också på youtube där tittar jag på lite olika saker. Jag pluggar också på skärmen. På tiktok kan man titta på olika videos och man kan själv lägga upp videos det är detsamma på youtube. Jag spelar NHL 21 på ps4 NHL 22 är ett hockeyspel där man kan spela matcher och göra sitt egna lag med olika spelare.

Efter skolan hänger jag med mina kompisar och tränar hockey, hockeyn håller ungefär på i tre timmar den börjar sju och slutar halv tio. Jag har hockey tre gånger i veckan, fys innan ispasset och sedan har jag match på helgerna.

Jag hänger oftast med mina kompisar Måns och Nimrod för att dom går på min skola och att det är lite svårare att hänga med andra personer för att dom går inte på min skola och bor längre bort.

Jag umgås också väldigt mycket med min familj, jag har två bröder dem heter Elias och Oscar, Elias är 3 år och Oskar är 10 år alltså jag är det äldsta syskonet i familjen. Jag har också en mamma och en pappa som heter Niklas och Malin, Malin/min mamma är 40 år och min pappa/ Niklas är 40 år.

Jag hjälper till hemma med att torka disken,diska,dammsuga,städa mitt rum och att ta hand om min treåriga lillebror Elias. Jag får månadspeng för att jag hjälper till, jag får 250 kr/månad.

På kvällen brukar jag titta på en serie som heter Hudson och Rex, Rex är en hund och Hudson är en person som är partners och löser olika mord tillsammans. En liten stund efter går jag och lägger mig ungefär klockan tio på kvällen.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Isak

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02329

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!