Mitt Liv

Berättat av John

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.10.2019

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar ungefär 12:08, startar min dator. Loggar in på min dator och öppnar GTA V, sedan så går jag upp till köket och lagar min frukost. Jag gjorde någon macka av något slag, borstade faktiskt inte tänderna. Det är sommarlov och det är varmt och skönt ute.

Jag ringde upp en vän som heter Erwin eftersom att vi kom överens att vi skulle sticka och bada. Han kunde komma med och eftersom att vi var bara två personer så tyckte vi att det var ganska tråkigt. Så jag passade på att ringa upp Erik. Han var påväg hem från sin mormor och morfar vid detta tillfälle, så vi fick vänta ungefär en halvtimme på att erik kom hem. Medans han var påväg hem packade det saker jag skulle ha med mig, handuk, badbyxor etc. Detta gick på ungefär 5 minuter vilket betydde att man hade ytterligare 25 minuter kvar.

Dessa minuter tog jag tiden att cykla upp till Erwin därför att vara hemma och inte göra någon är ganska tråkigt. När jag kom dit så käkade vi något, stack sedan och badade. Erik kom nyss dit och det var ett par folk där. Efter vi hade badat så stack vi alla tre till Coop. Jag kommer inte direkt ihåg vad jag köpte på coop. Erik stack hem och jag och Erwin stack till stan, vi satte oss vid busshållplatsen. Bussen kom och vi steg på, vi klev av vid slussen.

Gick upp till tunnelbanan, sedan så tog vi gröna linjen in till inre stan. Vi gick runt en del sedan stack vi hem med 401 , vi stack hem till var och en. Datorn var fortfarande på men jag hade inte något spel på. Matten var klar ungefär en timme efter och det var kött och potatis!

Min familj och jag käkade klart och sedan stack jag ner till mitt rum. Sedan gick jag in på discord och då säg man att många andra var online. August ringde upp mig och vi började köra cs:go. Men eftersom att jag tyckte det var tråkigt så slutade jag spela csgo och började spela minecraft istället.

På minecraft så körde jag skyblock och det gick ganska bra, eftersom jag skulle göra andra saker så gick jag AFK( away from keyboard). Medans det så tänkte jag att man skulle kunna städa sitt rum medans man inte spelade aktivt. När städandet blev klart så gick jag och spelade en del igen, spelandet var aktivt tills klockan blev 02:00 på natten. Då gick jag och la mig.

Publicerat

18 februari 2022

Berättat av

John

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02385

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!