Mitt Liv

Berättat av Hàkon

Stavsborgsskolan. 8D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.05.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är invandrare.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Väckarklockan ringde klockan 07:15 som den gjorde varje morgon. Det tog lite längre tid för mig att gå upp ur sängen än vanligt men efter ett tag så satte jag på mig en T-skjorta och en tröja och strumpor för att sen gå ner och äta yoghurt med flingor.

Sedan när det var dags att åka till skolan så satte jag på mig en regnjacka för att det ösregnade ute. Cykeln var väldigt blöt och hal. Det var ganska svårt att cykla men det gick bra.

När jag kom till skolan började vi med mattematik. Vi jobbade med olika former och jämförde arean mellan en två dimmisionell och en tredimmirionell form. Efter matematiken hade vi en kort paus för att sen ha So vi jobbade med Nyhetsanalys det var ganska lång tråkig lektion men det är väldigt bra att kunna. Sedan åt jag köttbullar med potatis mos det var väldigt gott.

Efter det hade vi sista lektionen det var No med niklas det var väldigt intressant vi diskuterade om grundämnen. när jag kom hem hade jag träning jag tog bussen till basketträningen sedan hade jag min träning den var väldigt bra sedan drog jag hem åt en macka och sov.

Publicerat

18 februari 2022

Berättat av

Hàkon

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02407

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!