Mitt Liv

Berättat av Oliver

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8F.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är 14 år och gillar att idrotta mycket. Jag går på två sporter fotboll och simmning. Jag tycker även det är väldigt kul att kolla på sport och jag följer fotboll och F1. Mina favorit lag i fotboll är West Ham och AIK. I F1 gillar jag bara att kolla och hejar inte riktigt på något stall.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Väckarklockan ringde 05:45, jag skulle på simträning. Jag klädde på mig jeans och en tjocktröja och gick ner och käka lite yoghurt med flingor. Sedan gick jag upp och borstade tänderna. Pappa skjutsade mig till simträningen med en bil. Eftersom det är coronatider får vi inte gå igenom omklädningsrummet utan vi behövde ha badkläderna under våra vanliga kläder så vi bara ska kunna klä av oss och hoppa i. Efter simträningen bytte jag om i omklädningsrummet och sedan åkte till skolan. På väg åt jag en macka och drack en proteinshake.

Första lektionen var svenska och sedan hade vi en inställd idrottslektion och sen åt vi lunch. Till lunch blev det biffar med ris. Sedan hade vi so och sist slöjd.

Direkt efterskolan skulle jag på fotbollsträning. Jag bytte om och åt en macka och en pannkaka och sen gick till träningen direkt från skolan. Det var väldigt kallt och blåsigt.

Efter fotbollsträningen fick jag skjuts hem och tog en varm dusch. Sen åt jag en hamburgare till middag. Sen kollade jag på en film. Jag kollade lite på youtube och sedan gick jag och la mig.

Publicerat

21 februari 2022

Berättat av

Oliver

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02457

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8F

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!