Mitt Liv

Berättat av Felix

Född 2010. Ölmestadskolan. 5an Ölmestadskolan.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

26.10.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej där!

Jag heter Felix.

Jag vaknar av ett alarm på 6:25. Det är min mobil som ringer. Jag har en Samsung Galaxy 41. Den ser ut så här men mitt skal är svart.

Sen går jag ner att äta frukost. Jag äter omelett som min pappa eller mamma gör till mig. Till omeletten brukar jag dricka vatten.

Sen ta jag på mig en hoodie och jeans.

Jag går ofta till skolan och några gånger åker jag bil. Då är det pappa som kör mig för min mamma har inte körkort. Vi har en mörkblå Volkswagen. Skolan börjar kl 8:00. Idag är det torsdag och då har vi engelska först. Det är inget roligt. Jag tycker inte det är roligt för det är så lätt. Klockan 9:15 har vi rast.

Jag har flera skärmar som jag använder. Jag har en Samsung mobil, Galaxy 41 som jag visade längre upp i texten. Från skolan har jag fått en iPad. På den gör jag läxor och letar efter fakta och skriver texter. Jag använder också Ipaden att chatta med kompisar. Då använder vi en app som heter Teams för att chatta med varandra. Hemma har jag också en dator som jag använda att spela spel. Spelet Tower defense simulator är i Roblox. Det är ett spel där man ska placera torn för att försvara sig mot zombies. Om de kommer till slutet av banan då förlora man hp. Om man får 0 hp då förlorar man.

Efter skolan, brukar jag komma hem tio minuter efter att skolan har slutat. Då brukar jag spela spel på någon av mina skärmar, oftast på datorn. Jag spelar mycket, ofta flera timmar.

Jag brukar gå och lägga mig kl 9 eller 10 på kvällen. Då lägger jag mig i min säng i mitt rum.

Publicerat

22 februari 2022

Berättat av

Felix

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02495

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ölmestadskolan

Klass

5an Ölmestadskolan

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!