Mitt Liv

Berättat av Oliver

Född 2007. Skogskällan. Klass 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

12.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min pappa väcker mig runt 07:40 och det första jag gör är att gå och duscha. När jag har duschat klart tar jag på mig en tröja och kalsonger. Sen går jag till köket och gör mackor med skinka. Medans jag äter mackorna så kollar jag på youtube på min mobil. När jag har ätit klart går jag till badrummet för att borsta tänderna och ta deodorant. Sen går jag ner och tar på mig ett par ljusa chinos, ett par puma strumpor och tex en champion hoodie.

Efter det skyndar jag mig till skolan. Efter första lektionen har vi en 30 minuters rast som jag brukar spela fotboll på. Sen har vi två korta lektioner innan maten. I matsalen finns det mat som alla elever i skolan får ta. Sen har vi två lektioner till innan skolan är slut. När skolan är slut går jag hem och äter lite mellanmål. Efter det spelar jag lite tv spel innan jag äter och byter om till min fotbolls träning. Jag cyklar ungefär 10 minuter innan det är samling. Efter träningen cyklar jag hem och äter lite rester från middagen. Sen tar jag en snabb dusch innan jag går och lägger mig.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Oliver

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00561

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

Klass 6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!