Mitt Liv

Berättat av Ebba

Född 2007. Skogskällan. Klass 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

12.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Tisdag

På tisdagar vaknar jag vid 06:50 av mitt alarm på min mobil. Jag går upp och tar en snabb dusch på typ 5 min. Efter det så går jag in till mitt rum igen och sätter på mig kläder, det blir alltid jeans för jag tycker det är bekvämt och att jag har typ 10 stycken hehe.

Iallafall så går jag ut och käkar frukost och det blir oftast macka med typ mjölk och flingor, där sitter jag i ca 10-15 min. Medans jag käkar så snackar jag med mina föräldrar och min lillebror som oftast inte har så bra morgonhumör…

När jag har ätit klart så går jag in (igen) på mitt rum och fixar mig inför skolan. Jag sätter på lite mascara och fyller i mina ögonbryn. När jag är klar så är det ca 30 min kvar tills jag börjar och jag går alltid 20 min innan jag börjar. Så dom sista 10 minuterna så kollar jag typ på youtube eller Netflix, och sen drar jag.

Det tar ca 13 min att gå till skolan så jag har lite tid att snacka och hämta mina grejer innan vi börjar. Det första lektionen på tisdagar är svenska och den börjar vid 08:40, sen har jag teknik och sen svenska igen. Efter det har jag lunch tills 12:20 då jag har matte. Sist på dagen har jag idrott och när jag slutar kl 14:35 så går jag hem eller till en kompis.

När jag väl är hemma så äter jag mellis och kollar Netflix (stranger things) som är en asbra serie!

Kl 19:00-20:00 har jag friidrottsträning och just denna gång följde min bästa vän Lova med, vi hade först uppvärmning sen lite styrka och sen sprang vi 3000m på bana.

När vi var klara var jag helt slut, vi skjutsade hem Lova och åkte efter det hem till mig. När jag kom hem så kollade jag lite på tv med min brorsa.

Alltid när jag känner att det är dags att gå och lägga mig så går jag in på toan och tvättar ansiktet. Efter det gör jag min skin routine, då tar jag först min moisturizer som är en kräm, sen min ögonkräm och sist en återfuktande kräm. Och efter det borstar jag tänderna. Och sen går jag och lägger mig.

Det är en vanlig tisdag i mitt liv.

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Ebba

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00563

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skogskällan

Klass

Klass 6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!