Mitt Liv

Berättat av Vendela

Född 2009. Kungsklippeskolan. A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

05.11.2020

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Vendela och är 11 år gammal. Jag älskar djur och ridning.

Jag sportar mycket och min favorit sport är ridning.

Hälsningar från 2020 mitt i pandemin.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag..

En helt vanlig dag i klass fem börjar oftast av att tio minuter innan mitt alarm går vaknar jag av min storasysters väldigt ” ljudliga” alarm, som hon ALDRIG stänger av. Sen går mitt väldigt ”ljudliga” alarm kl 06:50. Sen ungefär tio till femton minuter senare går jag upp och klär på mig oftast mina blåa favorit jeans, och en random tröja.

Sen om jag hinner borstar jag håret typ sätter upp det i en tofs eller något. Och sen så går jag ner för trappan och tar en macka från frysen och sätter ner den i något som vi i 2020 kallarå

Efter skolan så är det väldigt olika vad jag gör beroende på vilken dag det är, på tisdagar går jag och två kompisar direkt till centrum och tar tåg och buss till min tennisträning, på torsdagar tar jag oftast med en annan kompis hem för att efter middagen ca kl 17:45 åker vi iväg till stallet, och på måndagar och fredagar är det ingen träning då går jag bara hem direkt och typ tar en macka och spelar på min dator ett spel som heter toh (Tower of hell) där man typ ska komma upp någonstans utan att dö på en viss tid (dör man eller ramlar ner så måste man börja om), eller så tittar jag på min telefon. Vi brukar äta middag ca kl 18-19 utom på onsdagar och torsdagar för då måste vi äta tidigare för att hinna till stallet. Och ca kl 21:00 får jag och lägger mig.

Och så kan en helt vanlig dag i Vendela Kylefors 11 års liv se ut

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Vendela

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00918

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kungsklippeskolan

Klass

A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!