Mitt Liv

Berättat av Sixten

Född 2009. Kungsklippeskolan. B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.11.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag vaknar klockan fem och då klär jag på mig mestadels hoodies och jeans. Sen går jag ner å Äter macka eller bara smoothie och borstar mina tänder. Sen vid halv sju går jag till skolan.

vi börjar med matte sen har vi so,engelska vilket är jättekul.i svenska har vi en jättebra lärare. men när det är helg är vi lediga. Vid elva är det lunch efter det har vi svenska eller so efter det har vi andra lektioner.

jag har ett husdjur som jag älskar så mycket så att jag vill dö. Han heter Boris. Boris är en schnauzer peppar och salt.faaaaaaaaan jag skrev redan att han är en schnauzer!!! Sen när jag är hemma så brukar jag gå och gå ut med Boris då går jag bara runt vårt kvarter.

spela astroneer eller ark eller minecraft. Jag spelar också på mitt ps4 och det är kul. I ark så är man på en ö med dinosaurier och du ska överleva. Jag gillar att kolla på youtube och att baka. På youtube kollar jag mest minecraft videor. Jag gillar att baka kladdkaka eller bara muffins. En gång gjorde min mamma dadelbollar det var inte gott. Jag gillar att sjunga på min fritid. Jag gillar att sjunga Soldier,poet,king and welcome to wonderland and revolution. Jag gillar att läsa SCP wikin.

Ok så efter skolan om jag leker med vänner så brukar vi spela på mitt PS4.

Vi brukar spela battlefront det är ett star wars spel.

Men också minecraft ibland.

Vi har bara ost hemma nu.

Publicerat

15 december 2020

Berättat av

Sixten

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00986

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Kungsklippeskolan

Klass

B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!