Mitt Liv

Berättat av William

Född 2010.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag heter William jag är 11.Jag bor i Färgelanda med min mamma pappa och syster och min hund Bella. Min brorsa har flyttat så de va ju trögt. Vi bor nära centrum men vi är ändå ifred. Jag har ett eget rum som jag tog över av brorsan. Och mitt gamla rum fick bli min systers. Så jag har ett jättebra rum nära kök och toalett.

Jag när jag vaknar på en lördag är ungefär 09:30 och då brukar jag titta på telefonen sen brukar jag gå upp till datorn och spela. Jag brukar spela Car x drifting det är ett spel som man är en person som man köper bilar och så får man styla dom och trimma dom. Och så ska man bara ut och drifta och tjäna pengar. Sen brukar jag gå och äta frukost jag gillar att äta rostad macka mer smör och ost. Så brukar jag leka med Bella som är min hund.

Sen brukar Eddie komma ner så brukar vi åka upp i skogen med lilltraktorn. Det är en åkgräsklippare utan klippaggregat så man kan köra ungefär överallt med den så tar de inte i. Det är en Partner med bygg stratton motor med 11 hästar. Vi brukar vara uppe ungefär i nån timme. Sen brukar vi cykla om det är bra väder vi brukar åka till en cykelbana som heter granan.

Sen när jag kommer hem brukar jag titta på film sen brukar jag äta middag. Så ibland brukar jag gå ut me Bella i skogen. Sen brukar jag efter några timmar äta kvällsmat det brukar var mackor det med.

Jag gillar mitt rum det är ungefär 4 meter från dörren och 3 på bredden Jag har ett skrivbord med xboxet och en tv som jag brukar titta på film på kvällen. Jag har även en ratt växelspak och pedaler så jag kan köra simulator spel som bilspel. Sen har jag också ett skrivbord mot fönstrets där datorn står. Jag har 6 rum och 2 toaletter och 1 kök I ena toaletten har jag badkar och dusch och toalett och handfat såklart. Den andra toaletten är lite mer lyx med värme i golvet och kaklat och grejer.

Vi har ett ganska öppet och bra kök med bra yta så det är verkligen inte trångt. Sen så kommer man direkt till vardagsrum som är jättestort med en kamin och soffa tv och matbord. Jag gillar att hjälpa pappa med den nya bilen vi har köpt de är en Lincoln 60 cab som har ny inredning och lack men nu har vi ju ett problem och de är att förgasaren läcker bensin. Jag gillar att vara ute med kompisar och cykla eller bara hänga. Oftas brukar jag äta lite lyxigare på helgerna man kan säga att de är en dag man bara ska leva livet bra. Någon gång ibland kommer brorsan för att äta mat eller bara vara med oss.

Det här är min hälsning till framtiden! Jag heter William och året är 2021

Publicerat

1 juni 2021

Berättat av

William

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01210

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Valboskolan 1-6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!