Mitt Liv

Berättat av Leonardo

Född 2012. Svenska Skolan på Mallorca. Trean skriver igen 2021.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

09.06.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Leonardo och idag ska jag berätta en dag ur mitt liv på sommaren. Jag brukar vakna upp själv men ibland väcker min mamma mej. Jag brukar vara väldigt trött och inte vilja komma upp men till slut går jag upp och sätter på mej kläder. Jag har en Levi’s keps som jag brukar ha på mej och ett par kortbyxor och en kortärmad. Efter det äter jag frukost. Jag brukar äta lite flingor och en smörgås. Sen borstar jag tänderna och bäddar sängen och fyller på vatten flaskan och sen åker vi bil till skolan. På måndagar är det 1 timmes sovmorgon men efter som att min mamma är rektor har jag ingen sovmorgon. Men när alla har kommit brukar alla snacka lite eller leka. När hela klassen har kommit går vi in. På början av dagen brukar ha tyst läsning och efter det har vi matte. Men efter maten är det massor av olika saker så det är väldigt svårt att förklara.

Men efter skolan brukar jag ta min ipad och tita på Naruto som är en sorts anime och anime brukar vara action som är animerad på ett rätt så coolt sätt det tycker jag iallafall. Efter det brukar jag kanske spela fotboll eller åka kickbike eller rita. Sen kan kanske jag tar mina kläder som hänger på tork och duka bordet. Efter det brukar jag spela tv spel med min kusin Melker han är 13 år gammal sen äter jag mat och efter det spelar jag lite till med Melker och sen lägger jag mej.

Publicerat

18 juni 2021

Berättat av

Leonardo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01304

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Svenska Skolan på Mallorca

Klass

Trean skriver igen 2021

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!