Mitt Liv

Berättat av Nova-Li

Född 2011. Torsångs skola. T3.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.04.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Nova-Li Crisstina Berglund jag har tre Bffs de Heter Ellen, Ella och Thea. Jag är en glad person och en pysslare jag går på handboll, fotboll, dans och ridning. Min favorit sport är(ridning) Ibland är jag envis men annars är jag glad.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade av min väcka klocka. Jag var trött men till slut kläde jag på mig. jag gick ner och sa god morgon sen gick jag och gjorde frukost de var mjölk och flingor. sen borstade jag tänderna. sen gick jag och kläde på ute kläder.

sen cyklade jag till skolan. när jag kom till skolan var jag med Ellen ea min BFF sen kom Ella B och Thea mina andra BFFS. Sen ringde de in. Vi hade IUP sen gick vi ut och pratade om vad vi ska göra på helgen. Ellen skulle hem till mig på söndag sen ringde det in. vi hade svenska. vi tittade på lila aktuellt. sen hade vi lunch de var vad huset erbjuder. sen hade vi rast de är musik varje fredag. klockan 12 skulle en grupp ett in och byta om till idrott, medan den andra gruppen skulle ha bild. jag gick in och hade bild sen efter en halv timme gick vi in i omkläds rummet, för att byta om till idrotten. när dagen var slut jag cyklade hem. sen var jag med Max i en timme sen gick jag hem. sen åkte jag och min mamma till Ica Maxi och letade efter stressbollar men dom var slut. sen åkte vi hem och sen kom pappa hem och vi åt mat sen tittade vi på masdsinger. de är ett program på tv4. sen borstade jag tänderna och sen satt jag på mig en pyjamas och la mig och somnade.

Publicerat

21 juni 2021

Berättat av

Nova-Li

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01326

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Torsångs skola

Klass

T3

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!