Mitt Liv

Berättat av Albin

Född 2010. Stensholmsskolan. Klass 4AB.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.05.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag heter Albin och är 11 år. Jag bor i Småland som ligger i Sverige. Och nu ska jag berätta om hur en vanlig dag är för mig. Dagen börjar med att jag vaknar jag av väckarklockan sen tvättar mig och byter om. Sen åt jag frukost i köket med minna föreldar det var macka. Borstar tänderna. Sen kör min mamma mig till skolan. Så går jag sen till fritids. Och senare går jag till skolhuset och är med på lektionerna och har matte, no, so, svenska, engelska, musik, bild och teknik tills klockan är 14:00. Sen cyklar jag hem och åker kick-bike en liten stund.

Och efter det så gör jag läxor. Sen hjälper jag till med disken och nån gång ibland med maten. Sen duschar jag Och efter det tittar jag på telefonen. Sen borstar jag tänderna lägger mig i sängen och läser i en bok eller tidning tills jag somnar och sen blir det en liknande dag efter.

Publicerat

12 augusti 2021

Berättat av

Albin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01425

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stensholmsskolan

Klass

Klass 4AB

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!