Mitt Liv

Berättat av Natalia

Född 2009. Rudanskolan. 6:2.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En helt vanlig dag Natalia Staszczak 2021 13/10

Jag brukar vakna av att min mamma väcker mig jag brukar aldrig vilja gå upp för att jag är för trött men jag går upp i alla fall.Det första jag gör är att byter om och går ner för att äta frukost ibland är det mormor som gör min frukost eller mamma fast jag tycker om att göra den mig själv.Jag brukar äta flingor eller en macka utan det runt det vita och en skinka på jag tycker inte om så mycket mer än det jag mår dåligt av ägg och sånt.När jag har ätit så går jag och borstar tänderna och mackar något att äta i skolan en frukt eller någon frukt.Ibland skjutsar min mamma mig men ibland kan hon inte så jag åker buss eller elsparkcykel.

När jag kommer till skolan så går jag och lämnade mina saker tar min dator och går in i klassrummet.Ibland är många där men oftas ganska få.Vi har lektion sen får vi rast,rasterna är runt 10-20 minuter långa.Efter rasten så är det en till lektion efter den lektionen går vi ner till matsalen.Vi har inte jätta goda luncher dom blandar in allt möjligt vi hade thaigryta utan kyckling en gång.

Efter lunchen har vi rast det beror på av oss hur lång rast vi har.Vi måste sitta kvar minst 15 minuter sen går vi ut på rast vi brukar mest slår gunga spela fotboll som normala barn vissa spelar king men det har jag gjord många många gånger så jag tycker det är tråkigt.När vi har gått in i klassrummet igen efter rasten så har vi 2-3 lektioner till.Efter skolan så tar jag bussen hem och äter något min mormor brukar redan ha gjord något att äta.Efter jag har ätit något går jag och vilar.Sen pluggar jag lite och oftas har jag träning så jag går på det efter det så går jag och äter något vilar går och duschar.Tittar på tv och spelar och och går och lägger mig.

Publicerat

13 oktober 2021

Berättat av

Natalia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01527

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Rudanskolan

Klass

6:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!