Mitt Liv

Berättat av Ebba

Rudanskolan. 6:2.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En helt vanlig dag Ebba ons,13 okt 2021

Jag vaknade 6:32 så att jag fick 2 minuter extra sovtid, Jag snoozade två gånger för att jag var så trött. Min mamma ropade på mig flera gånger men jag kom ändå inte ner, Efter en halvtimme klär jag på mig kläder och äter frukost, Jag försökte gå 7:45 men det hände inte.

Jag brukade gå lite senare typ 7:57 och det tyckte jag inte var okej. Jag gick till badrummet och fixade mitt hår och borstade tänderna. Jag satte på mig skorna och jacka och larmade när jag skulle gå, Det var kallt och jag försökte gå snabbt så att jag inte blir kallare, Jag kommer in i skolan och jag kände hur jag blir varm om kroppen.

Efter skolan gick jag hem den korta vägen, det tar typ 10 min att gå hem från Rudan skolan, jag var hemma och jag kollade på youtube på min skoldator. Min mamma kom hem och efter en stund kom min pappa, Jag pluggade och väntade tills vi skulle äta middag.

Min dag!

Publicerat

13 oktober 2021

Berättat av

Ebba

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01533

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Rudanskolan

Klass

6:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!