Mitt Liv

Berättat av Marco

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.01.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Marco och jag tycker de är roligt att spela tv spel och fotboll med vänner.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min födelsedag, På min födelsedag år 2021 fick jag presenter för det är den dagen jag föddes, det brukar vara den roligaste dagen i året för mig.

När jag vaknade gick jag till köksbordet där min familj var och så sa alla grattis till mig, sen frågade min mamma vad jag ville ha för frukost och jag sa att jag ville ha flingor så hon gjorde det till mig. Det var en lördag så vi var hemma och jag hade hela födelse dagen utan skola.

Det kom mer och mer personer alla som jag kände i min släkt vi var nästan 20 personer där det var ballonger överallt och folk i alla rum.

Den här i födelsedagen fick jag pengar i ett spel som jag hade önskat mig, en cykel och pengar av min släkt som var med oss när vi firade.

De sjöng till mig ja må ha leva och sen åt vi en tårta som vi hade köpt, det stod grattis Marco 12 år på den. D jag gjorde den dagen var mest att leka med mina kusiner till exempel hoppa studsmatta, köra datten, kurragömma, spela fotboll och sen han jag att spela lite tv spel med de när de var hemma.

på kvällen var jag med min familj vi spelade brädspel, pratade, körde en lek och innan vi skulle gå och sova så kollade vi på en film tillsammans.

Publicerat

21 januari 2022

Berättat av

Marco

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01983

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!