Mitt Liv

Berättat av Timothy

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

30.11.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Timothy och är 12 år gammal. Jag bor i en lägenhet på Råslätt. Jag gillar att spela fotboll och spela tv-spel.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

30 november 2021, Hej jag heter Timothy och min dag började med att min mamma väckte mig för att jag ska kunna hinna till bussen. Efter jag hade vaknat då reste jag mig upp ifrån sängen och sedan gick och duschade. Efter jag hade duschat klart så valde jag jeans och en huvtröja. Efter jag har klätt på mig då åt jag en liten macka. Efter jag hade ätit så åkte jag buss till skolan på grund av att jag bor långt borta ungefär 30 minuter bort.

När jag kom till skolan då gick jag till entrén tog lite handsprit och sa godmorgon. Efter jag hade gjort det gick jag upp till mitt klassrum. När jag kom dit stod min lärare vid dörren och sa godmorgon till alla mina klasskamrater som stod i ett led. När jag kom in i klassrummet så började vi med ämnet engelska. Efter 30 minuter gjorde vi något som kallas röris och det innebär att man ta en liten paus från det man gör för att röra på sig och tänka bättre.

Efter skolan så åkte samma buss men som åker tvärtom det vill säga bussen som jag tar för att åka hem. När jag kom till min destination så gick jag en liten bit för att komma hem. När jag kom så duschade jag för att i den tiden var det något som hette coronaviruset. hem så väntade jag 1 och en halv timme för att sedan gå på min fotbollsträning. Efter min fotbollsträning gick jag hem för att fotbollsplanen ligger nära där jag bor ungefär 5 minuter.

När jag kom hem så duschade jag och åt och efteråt så diskade jag. Jag var med mina vänner på min fotbollsträning och i skolan. Jag hade varit med mina föräldrar också.

Publicerat

21 januari 2022

Berättat av

Timothy

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02025

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!