Mitt Liv

Berättat av Josefine

Född 2011. Väskinde skola. Åk 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

09.07.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Josefine! Jag är 10 år och älskar att sjunga,dansa,rida och spela teater!hoppas ni gillar hur jag förklarar mig❤️❤️

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Det börjar med att jag vaknar av att vår stora familjehund Falcon slickar på mig.Klockan är 06:47.Det är sommar.Jag går trött upp för att jag precis vaknat.Mina föräldrar sover för att de var på fest igårkväll från klockan 07:45 till klockan 00:00 så jag är uppe själv. Pappa ska åka till jobbet och säger att jag ska slänga soporna. Jag går ut. Det är sommar så det betyder att det är varmt ute. Iallafall så går jag till vardagsrummet sätter mig i soffan och skriver i min dagbok.Det går en timme innan jag går och väcker mamma.-Jag är hungrig säger jag.Mamma säger att det är helg och såklart somnar hon om i sin säng.Jag måste väll fixa frukost själv,säger jag lite surt men mamma sover så hon hörde inte mig.Jag går till våran rost och lägger i två bröd bitar.Sedan tar jag fram marmeladen och smöret.Tillsist får jag ju vänta och vänta och…min telefon ringer.Det är Tora.Hon frågar i vår roblox grupp om någon kan spela. Jag säger ja och vi spelar lite tills det luktar bränt.BRÖDBITARNA!!!Jag springer för att ta ut dem. Dem är svarta.Jagslänger dem lägger i två nya brödbitar och väntar en halv min.När dem är färdiga fixar jag lite marmelad på och smör.

Klockan är 08:00 nu.Senare tar jag ett glas mjölk och trycker på en film.Filmen heter Riverdale och ett avsnitt är 48 min.När klockan är 09:00 vaknar min lillebror Tristan.Mamma vaknar och ger honom mjölk och flingor.Nu går jag och klär på mig.Jag tar på mig en orange klänning med en blomma I håret.

Sen ringer jag i roblox gruppen och Tora,Majken och Elsa svarar vi spelar roblox till klockan 12:45.Då ropar mamma,-vi äter!Jag kommer,ropar jag och säger till mina vänner att jag inte kan spela mer och att jag kommer in i samtalet snart.Sen går jag och äter.Det blir pannkakor! Jag har en syster som heter Vanessa.Hon sover hos en kompis så jag slipper henne.30 min senare går jag och spelar igen.Det är bara Tora och Majken inne i samtalet.Vi spelar Flee the Fecility och jag blev mördare.Sedan frågar jag om dem vill spela brookhaven.Det vill dem!!Efter några timmar kommer pappa hem.Jag springer och kramar honom men armarna.Pappa kramar tillbaka och vi krammas länge sen ser jag I honoms hand.Det är Mc donald mat.Jag frågar pappa-Vad är det I påsen?Mc Donalds,säger han lite överaskatt.Vi sätter oss och äter. Jag fick nagets med pommes och sen tog jag själv fram ketshup.Därefter gick jag för att spela men mamma sa att jag hade spelat hela dagen och att min mobil tid hade tagit slut för länge sen.Jag blev sur och satt mig i soffan.Mamma började kittla mig som hon alltid gör och jag började skratta as högt.Nu frågade jag mamma om vi kunde köpa filmen Descentens men hon sa…-Nej tyvärr…vi har inte råd.Men jag vet att vi har råd.Iallafall så såg vi en annan film och sen frågade jag pappa om robux.Omg han sa ja!

Jag mår jätte bra! Jag sprang in som en dåre in i mitt rum och tog upp min mobil. Såklart började jag spela roblox. Jag gick in i adopt me och köpte ett ”ridepotichen” Sen gick jag in i brookhaven och köpte så att jag kan ha alla hus och alla hår. Till sist köpte jag bloxburg. Nu var det dags att göra sig i ordning! Jag tog min tandborste och började borsta tänderna.Nu var jag riktigt trött så jag klädde av mig allt och satt mig på WC. Nu var jag färdig så jag gick mot min säng. När jag la mig i sängen somnade jag derekt. Hoppas att du får en bra dag!!❤️❤️

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Josefine

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02885

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Väskinde skola

Klass

Åk 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!